КЛИНТОНУ СУ СА КОСОВА ДОВОДИЛИ ДЕВОЈКЕ НА ПЕДОФИЛСКЕ ОРГИЈЕ: За 20 долара добио дете на 30 минута! Одвратни детаљи!

Izvor/medij: Pravda
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vrtoglava putanja lažne vijesti o “Clintonovim orgijama sa kosovskim djevojčicama”

На Косову постоји проституција која служи међународној заједници, америчким и НАТО војним снагама и Сједињеним Државама и помагачима који тамо делују. Али чешће, кажу истражитељи, Косово је средиште трговине људима, деце и жена које се продају и проститутки за проституцију у Уједињеним Арапским Емиратима, Израелу, престоницама западне Европе и другим местима.

Сједињене Државе и њихови савезници у НАТО-у, као и Уједињене нације, већ неколико година јавно кажу да корумпирани званичници унутар косовске владе и полиције понекад учествују у илегалној трговини девојчица и дечака.

Према глобалној пост-истрази, неке високе политичке личности, посебно бивши команданти ОВК, заиста су били умешани у трговину женама и девојчицама.

Штавише, Глобал Пост је добио неколико обавештајних извештаја од војних и обавештајних служби НАТО-а за које се такође тврди да су старији бивши команданти ОВК били умешани у посао сексуалног ропства. Даље подупирући тврдње, различити добро обавештени људи, укључујући бившег обавештајног званичника НАТО-а који је радио на Косову и западног дипломату са искуством у региону, сви кажу да је то у америчким, НАТО и УН круговима већ годинама познато. За бивше терористе ОВК, заповеднике – од којих су многи сада на позицијама велике моћи на Косову – верује се да су повезани са трговином сексом и дечијом проституцијом.

После окупације српске покрајине дечија проституција, која је била непозната појава, почела је да се повећава. Миротворац УН-а на Косову, који је тражио да се не именује, рекао је: „Често чак и муслиманске девојке продају други чувари бордела. Они се тргују попут говеда и рутински их премлаћују и дрогирају. Ако девојка покуша да побегне, била је силована или мучена – или јој је рекао да ће је мајка вратити кући да буде убијена. “

За 20 америчких долара дете је остављено „клијенту“ на 30 минута. За 2,50 америчких долара клијент је могао купити боцу пива док се задовољавао.

Сва деца добијају три слаба оброка дневно, прљаво место за спавање и лежерну одећа коју њихов албански власник инсистира да морају да обуку да би привукли клијенте.

ФРН је објавио неколико чланака у последњих неколико месеци и раније о важној теми „Џефри Епштајн и његов педофилски прстен. Треба напоменути да упркос оптужници у случају дечијег ропства, она дефинитивно не покрива пуни обим Епштајнових стравичних злочина. Напротив, то је само врх леденог брега и своди се на неколико фактора.

Годинама пре 2002-2005. који је обухваћен савезном оптужницом, Епштајн је био умешан у педофилску шему, у коју су такође укључени бројни високи НАТО и амерички званичници, војска и политичари. То се дешавало деведесетих година прошлог века, за време НАТО агресије и демонтирања Југославије.

Поред званичног присуства НАТО-а и САД-а, западни ПМЦ-ови (приватни војни извођачи) такође су били присутни (пре свега МПРИ) и укључени у целокупну шему педофилског прстена, међу многим другим ратним злочинима НАТО-а и САД-а које су западни медији прикривали.

Умешаност моћног клана Клинтон и њихов утицај (заједно са многим другим моћним америчким политичарима) је главни разлог зашто овај гнусни злочин није само стављен на страну, већ је и потпуно игнорисан и прикривен од стране масовно лицемерних западних медија. Међутим, Клинтонови (и Епштајнови) „хуманитарни напори“ у бившој Југославији нису прошли незапажено. Многи су је пажљиво слушали и гледали.

Према сведочењу бивше ропкиње, Клинтон је био присутан током сексуалних забава у којима је учествовало до двадесет малолетних девојака на усамљеном острву на Карибима. Ти снимци летења показују да је Клинтон неколико пута летео на острво Епштајновим приватним авионом. Клинтон је био у блиској вези са запосленима компаније Епштајн, која је саставила хиљаде фотографија голих младих девојака. А ове фотографије су коришћене као каталог за Епштајн да би своје девојке позајмио моћним политичарима и британским власницима, укључујући Клинтона.

Док је Епштајн оптужен за затворску казну због своје педофилије, Бил Клинтон је необично остао нетакнут, више него вероватно због пријатеља на високим положајима.

Извор: in4s. net

Članak indeksiran 20. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me