Kod nje niko ne bježi s časa: Ona je jedna od najpopularnijih profesorica – kada vidite njene fotografije, sve će vam biti jasno (Video)

Izvor/medij: Kreacije
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Učenica, a ne učiteljica

Ovo je jedna profesorica matematike, a koja je snimljena od strane jednog učenika. Nakon što ju je taj učenik snimio, onda je ona postala popularna preko noći, a njeno ime je Oksana Neveselaja. Ona je Bjeloruskinja iz Minska, a njena popularnost je sada ogromna.

 

 

View this post on Instagram

 

Наконец-то весна не только на календаре??

A post shared by Oksana Neveselaya (@o_neveselaya) on Apr 9, 2018 at 8:18pm PDT

Kod ove profesorice bih svi željeli otići na čas i ne bi niti razmišljali da bježe s njenih časova. Kada pogledate njene fotografije, onda smo sigurni da ćete reći isto i složiti se sa nama. Jedan učenik ju je snimio bez njenog znanja, a onda je taj snimak izašao na društvene mreže.

 

 

View this post on Instagram

 

Мама сказала что на этой фотографии я выгляжу как хипующая наркоманка???

A post shared by Oksana Neveselaya (@o_neveselaya) on Mar 13, 2018 at 9:15pm PDT

Kada su ga ljudi malo bolje počeli gledati, onda se priča totalno proširila o ovoj zgodnoj profesorici. Profesorica je jedna mlada plavuša na koju su sve mame ljubomorne, a radi koje će očevi rado dolaziti na razogovor ako je njihovo dijete napravilo neki problem. Ostale profesorice su ljubomorne na nju, a svi je obožavaju.

 

 

View this post on Instagram

 

Как же я люблю случайные фотографии?

A post shared by Oksana Neveselaya (@o_neveselaya) on Jan 12, 2018 at 7:35pm PST

Svaka njena fotografija koju objavi na društvene mreže ima po desetine hiljada lajkova, a sigurni smo da to nije zbog toga što dobro radi svoj posao. Njen izgled je zaista zanosan, a djeca se sigurno teško koncentrišu na njenoj nastavi jer njena ljepota oduzima dah. Spremili smo i taj snimak koji je učenik snimio, a pored snimka imamo i nekoliko fotografija od ove profesorice.

 

 

View this post on Instagram

 

✋?

A post shared by Oksana Neveselaya (@o_neveselaya) on Aug 26, 2017 at 11:03pm PDT

Ona se u videu nalazi ispred table, a gdje pokušava nešto objasniti djeci na času. Može se primjetiti da niko ne priča na njenom času, a sada da li je to jer je ona autoritet, ili zbog toga što ne mogu pričati zbog njegnog izgleda, još uvijek nam nije poznato. Trentuno ona imao oko 700.000 pratioca na društvenim mrežama.

Pogledajte u videu kako ona izgleda:

Članak indeksiran 23. 09. 2019 Zadnji put osvježen prije 8 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me