Raskrinkavanje.ba

Alternativa informacije → Kombinacija ova dva sastojka može riješiti bol u koljenima

18.01.2020
Tekst članka

Ako vas bole koljena, samo ste jedan među tisućama koji imaju iste tegobe. Uzroci mogu biti različiti, i svakako treba konzultirati liječnika. No, možete pokušati i s ovim receptom, vrlo jeftinim i prema iskustvu koje donosimo, vrlo učinkovitom.

Tuzlak Elvir D. (44) odlučio je ispričati kako se sam “spasio” od operacije koljena, uz pomoć samo dva sastojka, koja vjerojatno imamo svi u kući.

Naime, Elvir je posljednjih mjeseci osjećao strašne bolove u koljenima, od prekomjernog stajanja i rada, te mu je doktor preporučio da operira koljena i tako pokuša ponovo bezbolno stati na noge. No, strah od operacije naveo ga je da ipak potraži drugo rješenje.

– Slučajno sam upoznao jednu gospođu koja se bavi sakupljanjem biljaka, i znam da čita mnogo knjiga te zna mnogo o tome, upitao sam je za savjet i odmah mi je rekla da ima jednu soluciju koja je pomogla mnogima koji su došli do nje.

Savjetovala mi je da 5 noći uzastopno napravim agdu (smjesu) od jabukovog domaćeg octa (sirćeta) i soli u omjeru 2-3 šalice octa i jednu šalicu soli. Onda treba sve dobro izmiješati pa natopiti gaze u smjesu i umotati koljena, i sve to zamotati nekom krpom.

– Već nakon prvog dana osjećao sam olakšanje, a bol je nestao kao rukom odnesen točno nakon pet dana. Evo već neko vrijeme nemam više problem s koljenima i naravno otkazao sam operaciju na koju sam trebao ići. Nadam se da će ovaj recept pomoći i drugim ljudima – ispričao je Elvir.

Naravno, mi ipak savjetujemo svim ljudima koji eventualno imaju sličnih problema da se prije ovog prirodnog poduhvata ipak posavjetuju sa svojim doktorom.

Izvor

Članak indeksiran 11.05.2021. Zadnji put osvježen 11.05.2021.

Ocijenjeno u analizi