Komšije otkrile šta se dešavalo u Lečićevoj VIKENDICi iz Ritopeka

Izvor/medij: Red portal
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Seksualno nasilje kao povod za klikbejt naslove

Svaka kuća ima mračne tajne 😲

Kuća u kojoj je silovao Branislav Lečić, prema rečima Danijele Štajnfeld, 7. maja 2012. nalazi se na obroncima Beograda u Ritopeku.

Ima oko 300 kvadrata, dvorište i okućnicu, a kupio ju je od kolege Bogdana Diklića pre desetak godina. Međutim, u razgovoru sa ljudima iz ovog kraja, moglo se zaključiti da mnogi i ne znaju da im je komšija.

Ipak, jedna gospođa, koja se predstavila kao Eva, pokazala je gde je Lečićev dom.

- To vam je ova ovde, sa visokom drvenom ogradom. Lepa, velika kuća. Nju je kupio od Diklića pre desetak godina. Stalno ga viđam, mislila sam čak i da se preselio tu - rekla je ona i dodala da ona tu živi skoro 4 decenije. Pamti i prošlog vlasnika.

Dok je Bogdan Diklić bio vlasnik te kuće, stalno je dolazio kod nas na kaficu, sedeli smo u dvorištu. Dovodio je i svoju ćerkicu Sofiju. Lečić nije nikada bio, ali fin je i on. Tih i kulturan. Uglavnom ga viđam u kolima.

- Nikada ga nisam videla u ženskom društvu. Uvek je sam. Ranije je dolazila i njegova bivša žena Nina, i njihov sinčić dok je bio mali, ali otkad su se razveli nisu bili.

- Ma, to su gluposti. On je tih i miran čovek. Nikada ga nisam videla ni sa jednom ženom, a pogotovo nisam čula da su se dešavale takve stvari ovde. Mnoge se žrtve sada javljaju i pričaju šta im se desilo pre 10 godina - rekla je Lekina komšinica iz vikend naselja.

Međutim, komšija u prolazu je dobacio:

Ma, svaka kuća krije neku mračnu tajnu, pa verovatno i njegova. Ko će ga znati šta se tu radilo, ali to nije moj posao. Volim ga i cenim kao glumca, ali ako je stvarno silovao tu mučenu devojku, onda treba da bude u zatvoru.

Članak indeksiran 13. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me