Raskrinkavanje.ba

Prirodna ljepota → KONAČNO OTKRIVEN MOTIV MASAKRA NA VRAČARU?! Šok saznanja kruže Srbijom: “Priča se da je baš to razllog”

08.05.2023
Tekst članka

Deca Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” su u strahu, ističe član Saveta roditelja.

Član Saveta roditelja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” Mina Zirojević izjavila je da se na sednicama Saveta roditelja nikada nije pričalo o učeniku Kosti Kecmanoviću (13), koji je u sredu ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja u ovoj školi.

Navela je da prema onome što je mogla da čuje od đaka koji su poznavali Kostu Kecmanovića da je njegovo ponašanje bilo takvo da ništa nije ukazivalo da se može desiti tragedija, ali da je primećeno da je bio kompetitivan te se nekada pomalo svađao sa decom koja su možda bila bolja od njega na nekom času.

 Sada se priča da je baš to razlog i da ga niko nije maltretirao iz te smene – rekla je Zirojević.

Istakla je da su deca iz ove škole sada u strahu, da brinu u kakvom su stanju povređeni učenici i da je za njih zapravo sudar sa realnošću bio kada su se pojavile umrlice njihovih drugova i drugarica.

– Oni su ih delili među sobom, želeli su da idu na sahranu, neki roditelji su to dali, većina nije. Ne znam kako će dalje, neka deca su videla, krv, neka nekoga ko je pao – navela je Zirojević.

Članak indeksiran 16.05.2023. Zadnji put osvježen 16.05.2023.

Ocijenjeno u analizi