Raskrinkavanje.ba

Alpe adria green → Končno – Švedske vlasti priznale: ‘Chemtrailsi’ su stvarni, a ne neka teorija zavere!

12.04.2013
Tekst članka

„Ti dugi beli tragovi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iza neobeleženih aviona, nisu uobičajeni tragovi“, rekla je vođa švedske Stranke Zelenih, Pernilla Hagberg.

Kao što je izvestila putem švedskih novina „Katrineholms Kuriren„, Hagberg kao prvi veliki politički vođa koji se izjasnio o tom problemu, otvoreno je priznala da ove neobične oblačne staze, koje ne uspevaju tako brzo da nestanu sa neba kao normalni tragovi aviona (contrails), su zapravo otrovna mešavina hemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju „Chemtrails„.

Prema Hagbergovoj, zaprašivanje je zajednički poduhvat od strane američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) i američke bezbednosne agencije „US National Security Agency (NSA)„, kao i Švedske vlade u svojoj zemlji, da menjaju atmosferske uslove putem namernog zaprašivanja aerosolom.

U ovoj opasnoj mešavini aerosola su uključene i razne hemijske komponente, kao što su virusi i virusni fragmenti, a takođe i metali poput aluminijuma i barijuma, za koje je već dokazano da se gomilaju u zalihe voda i u tlo širom sveta.

Normalni mlazevi koji se sastoje od obične vodene pare koja se brzo razvija nakon emisije iz mlaznih motora su daleko drukčiji od Chemtrails – a. Sledeći video prikazuje slike Chemtrails – a kako oni inače izgledaju na nebu:

 

„Sjajno je videti političarku kako privlači pažnju javnosti na ovaj problem i pomaže pridodati verodostojnost ovog slučaja u mainstream medijima“, piše JG Vibes za „Intel Hub„. „Nažalost, ovo je politički problem koji zahteva mnogo nepolitičkih rešenja“.

Zaprašivanje neba za spas Planete?

Zanimljivo, Ujedinjene nacije (UN) i razna Bil & Melinda Gejts udruženja nedavno su bili prisiljeni da priznaju da se odvijaju takva zaprašivanja, te da emitovane čestice nisu sastavni deo normalnih mlazeva aviona. No, njihov izgovor zašto se izvršava zaprašivanje neba Chemtrails-ima je taj da oni nekako pokušavaju da spasu planetu od razornih učinaka takozvanog „globalnog zagrevanja“, koje je uvek prisutno, kao pseudonaučna ekološka teorija koja se često koristi kao opravdanje za sve vrste čudnih predloga mera.

U slučaju Chemtrails-a, sve od blokiranja Sunca (njegovog zračenja) kako bi se smanjila prosečna temperatura na Zemlji do namernog pomeranja vremenskih uslova (HAARP) za potrebe neutralisanja navodnog topljenja polarnih kapa (leda), korišćeni su kao izgovor za pokušaj legitimisanja sejanja otrova na našem nebu. Ako ponovo bude izabrana za još jedan mandat, Hagberg kaže da će nastaviti da se bori protiv takvih Chemtrails-a u svojoj zemlji, a za koje ona kaže da su ti napori inicirani i od strane švedske Vlade.

Alpe Adria Green deluje, brez redno zaposlenih. Finančna sredstva za naše delovanje prispevajo občani, preko:

-članarin

– od dela dohodnine, ki jo lahko daste AAG, namesto državi – več:

https://alpeadriagreen.wordpress.com/dohodnina-obrazrc/

– od donacije  DubLi – Travel, Shopping, Entertainment & Savings, če izberete potovanje ali nakupujete na tej spletni strani:

Članak indeksiran 28.01.2022. Zadnji put osvježen 28.01.2022.

Ocijenjeno u analizi