Kosovo – pedofilski -regrutni centar- za Epštajnove i Klintonove orgije

Izvor/medij: Info Media Balkan
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vrtoglava putanja lažne vijesti o “Clintonovim orgijama sa kosovskim djevojčicama”

Sjedinjene Države i njihovi saveznici u NATO-u, kao i Ujedinjene nacije, već nekoliko godina javno kažu da korumpirani zvaničnici unutar kosovske vlade i policije ponekad učestvuju u ilegalnoj trgovini djevojčica i dječaka.

 

Kosovo – pedofilski -regrutni centar- za Epštajnove i Klintonove orgije

Kosovo* je već više od decenije konačno odredište brojnih otetih djevojčica i dječaka. Na primjer, u svojoj tromesečnoj istrazi Global Post je otkrio da su najviši nivoi kosovske vlade koje podržava SAD umiješani u ovu trgovinu ljudima.

Žrtve trgovine su obično maloljetne djevojke i tinejdžerke koje su otete, zavedene i često prisiljene na ono što znači seksualno ropstvo. Na Kosovu* postoji prostitucija koja služi međunarodnoj zajednici, američkim i NATO vojnim snagama i Sjedinjenim Državama i pomagačima koji tamo deluju. Ali češće, kažu istražitelji, Kosovo je središte trgovine ljudima, djece i žena koje se prodaju i prostitutki za prostituciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Izraelu, prestonicama zapadne Evrope i drugim mjestima.

 

Sjedinjene Države i njihovi saveznici u NATO-u, kao i Ujedinjene nacije, već nekoliko godina javno kažu da korumpirani zvaničnici unutar kosovske vlade i policije ponekad učestvuju u ilegalnoj trgovini djevojčica i dječaka.

Prema globalnoj post-istrazi, neke visoke političke ličnosti, posebno bivši komandanti OVK, zaista su bili umiješani u trgovinu ženama i devojčicama.

Štaviše, Global Post je dobio nekoliko obaveštajnih izveštaja od vojnih i obaveštajnih službi NATO-a za koje se takođe tvrdi da su stariji bivši komandanti OVK bili umiješani u posao seksualnog ropstva. Dalje podupirući tvrdnje, različiti dobro obavešteni ljudi, uključujući bivšeg obaveštajnog zvaničnika NATO-a koji je radio na Kosovu i zapadnog diplomata sa iskustvom u regionu, svi kažu da je to u američkim, NATO i UN krugovima već godinama poznato, za bivše teroriste OVK, zapovjednike – od kojih su mnogi sada na pozicijama velike moći na Kosovu – vjeruje se da su povezani sa trgovinom seksom i dječijom prostitucijom.

 

Posle okupacije srpske pokrajine dječija prostitucija, koja je bila nepoznata pojava, počela je da se povećava. Mirotvorac UN-a na Kosovu, koji je tražio da se ne imenuje, rekao je: „Često čak i muslimanske djevojke prodaju drugi čuvari bordela. Oni se trguju poput goveda i rutinski ih premlaćuju i drogiraju. Ako devojka pokuša da pobjegne, bila je silovana ili mučena – ili joj je rekao da će je majka vratiti kući da bude ubijena.“

Za 20 američkih dolara dijete je ostavljeno „klijentu“ na 30 minuta. Za 2,50 američkih dolara klijent je mogao kupiti bocu piva dok se zadovoljavao.

Sva djeca dobijaju tri slaba obroka dnevno, prljavo mjesto za spavanje i ležerna odeća koju njihov albanski vlasnik insistira da moraju da obuku da bi privukli klijente.

FRN je objavio nekoliko članaka u poslednjih nekoliko mjeseci i ranije o važnoj temi „Džefri Epštajn i njegovog pedofilskog prstena. Treba napomenuti da uprkos optužnici u slučaju dječijeg ropstva, ona definitivno ne pokriva puni obim Epštajnovih stravičnih zločina. Naprotiv, to je samo vrh ledenog brijega i svodi se na nekoliko faktora.

Godinama prije 2002-2005. koji je obuhvaćen saveznom optužnicom, Epštajn je bio umiješan u pedofilsku šemu, u koju su takođe uključeni brojni visoki NATO i američki zvaničnici, vojska i političari. To se dešavalo devedesetih godina prošlog vijeka, za vrijeme NATO agresije i demontiranja Jugoslavije.

Pored zvaničnog prisustva NATO-a i SAD-a, zapadni PMC-ovi (privatni vojni izvođači) takođe su bili prisutni (prije svega MPRI) i uključeni u cjelokupnu šemu pedofilskog prstena, među mnogim drugim ratnim zločinima NATO-a i SAD-a koje su zapadni mediji prikrivali.

Umiješanost moćnog klana Klinton i njihov uticaj (zajedno sa mnogim drugim moćnim američkim političarima, poput Badena) je glavni razlog zašto ovaj gnusni zločin nije samo stavljen na stranu, već je i potpuno ignorisan i prikriven od strane masovno licemjernih zapadnih medija. Međutim, Klintonovi (i Epštajnovi) „humanitarni napori“ u bivšoj Jugoslaviji nisu prošli nezapaženo. Mnogi su je pažljivo slušali i gledali.

Prema svjedočenju bivše ropkinje, Klinton je bio prisutan tokom seksualnih zabava u kojima je učestvovalo do dvadeset maloljetnih devojaka na osamljenom ostrvu na Karibima. Ti snimci letenja pokazuju da je Klinton nekoliko puta letio na ostrvo Epštajnovim privatnim avionom. Klinton je bio u bliskoj vezi sa zaposlenima kompanije Epštajn, koja je sastavila hiljade fotografija golih mladih djevojaka. A ove fotografije su korišćene kao katalog za Epštajn da bi svoje devojke pozajmio moćnim političarima i britanskim vlasnicima, uključujući Klintona.

Dok je Epštajn optužen za zatvorsku kaznu zbog svoje pedofilije, Bil Klinton je neobično ostao netaknut, više nego vjerovatno zbog prijatelja na visokim položajima.

 

Izvor: IN4S

Članak indeksiran 20. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me