KOSTA JUČE TRAŽIO JEDNU STVAR! Ono što je rekao lekarima ostavilo ih je u ŠOKU: Da li je normalno da dečak-ubica ovo IZJAVI?!

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Mediji nastavljaju “cijediti” tragediju u Beogradu za klikove

Već skoro dva mjeseca ime Kosta Kecmanović je glavna tema u medijima. Naime , dječak ubica koji ima samo 13.godina postao je najmlađi masovni ubica u istoriji . On je uio devet osoba u osnovnoj školi koju je i sam pohađao. Prvo je usmrtio čuvara škole a zatim i još osam svojih drugara , a ranio nastavnicu historije i šest učenika , od kojih je jedna učenica preminula nakon 12 dana bobe za život. Kosta se sam predao vlastima , a od toga dana je i uhapšen njegov otac Vladimir Kecmanović , koji se već dva mjeseca nalazi u pritvoru.

Kosta se već skoro dva mjeseca nalazi na psihijatrijskoj klinici u kojoj je smješten prvog dana nakon ubistva. Ni u jendom momenu dječak nije pokazao grižnju savjesti niti kajanje zbog zločina koji je napravio . Pisalo se da čak nije ni pitao za svoje roditelje, i da je rekao da mu je žao što svoj plan nije sproveo do kraja, te da bi volio da je mogao da vidi reakciju svoje majke kada je saznala šta je uradio. Ono što je dječaka ubicu posebno zanimalo je to da li je on napolju popularan , i da li se o njemu priča i piše. Sada je tražio od ljekara da mu dovedu nekoga da ga ošiša jer mu se ne sviđa kako trenutno izgleda. Čak je i nekoliko puta pitao da li može da dobije kompijuter da igra igrice.

Međutim, nedavno je stigla infrmacija sa psihijatrijske klinike da je dječak promijenio raspoloženje. Naime, nije više smiren kao što je to bio do sada, nego je vidno nervozan i stalno postavlja pitanje kada će izaći van. Dječak ubica sebe smatra kao normalnu osobu, ii dalje ne pokazuje kajanje zbog svirepog masovnog ubistva, ili bilo kakvu emociju prema ubijenim drugarima kao ni prema svojoj porodici, koju je taođer doveo u tešku situaciju, posebno svoju mlađu sestricu kojoj je zauvijek uništila budućnost.

 

Članak indeksiran 14. 07. 2023 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me