Raskrinkavanje.ba

Pozitiv media → KOSTA JUČE TRAŽIO JEDNU STVAR! Ono što je rekao lekarima ostavilo ih je u ŠOKU: Da li je normalno da dečak-ubica ovo IZJAVI?!

03.07.2023
Tekst članka

Ono čime su mediji i šira javnost opterećeni već puna dva mjeseca jest slućaj Koste Kecmanovića.Svima nam je već poznat da ima samo trinaest godina i da je poznat po gnusnom zločinu koji je počinio te da je time proglašen kao najmlađi masovni ubica u historiji.On je u svojoj školi oduzeo devet mladih života.A kako nam je poznato počeo je od školskog obezbjeđenja, a potom ubio osam svojih prijatelja, te ranio profesoricu i jos šest đaka.

Kako nam je poznato nakon dvanaestodnevne borbe jedan od učenika je podlegao ozljedama.Svima nam je već poznato da se nakon ovog gnusnog zločina Kecmanović i sam predao policiji, nakon čega je uhapšen.Policija je odma privela i oca Vladimira Kecmanovića, koji je u pritvoru dva mjeseca.Kosta je na psihijatriji proveo dva mjeseca, a poznato je da je primljen oddmah nakon zločina koji je počinio.Za ova dva mjeseca Kosta nijednog trenutka nije pokazao neki znak kajanja ili krivnje za zločin koji je počinio.A prema izještajima nije pokazao ni posebnu brigu za roditelje čak je naveo da mu je žao što ovaj plan nije spriveo do kraja.

Ono o čemu on brine jest dali je u javnosti popularan, te dali mediji pišu o njjemu.A od liječnika je zatražio da mu sredi frizuru nije zadovoljan svojim izgledom, te je više puta izrazio želju za računarom na kojem će igrati igrice.Naime sa Psihijatriske klinike smo saznali informacije o njegovom psihičkom stanju.Ljekari navode da se njegovo raspoloženje promijenilo.Iako je dječak cijelo ovo vrijeme bio jako miran i staložeen sada je zabrinut i čak pita kad bi mogao otić sa klinike.Iako je počinio masakar, on sebe doživljava kao sasvim običan te i dalje pokazuuje potpuni nedostatak kajanja. Takoše ne pokazuje nikakav emocionalni odgovor prema svojim prijateljima koje je ubio i koje je povrijedio, a ni prema svojoj porodivi koju je doveo u tešku situaciju.

 

Članak indeksiran 14.07.2023. Zadnji put osvježen 14.07.2023.

Ocijenjeno u analizi