Raskrinkavanje.ba

Hrvatski fokus → Lažni Tito, lažni Brozovi, lažni…

26.05.2015
Tekst članka

Još samo Saša Broz ne vjeruje da joj je djed bio zločinac

Saša Broz kao lijepa žena ne želi se odreći djedova lažnog prezimena. Jedino ona još vjeruje da joj djed nije bio najveći ubojica hrvatskoga naroda. Njezin djed nema ništa istinito. Sve mu je izmislila Kominterna: prezime Broz, ime Josip kao i nadimak Tito, što je značilo Tajna internacionalna teroristička organizacija. On nema blage rodbinske veze s Kumrovcem i Hrvatskom. On nikada nije izjavio da pripada hrvatskome narodu. Htio je pretvoriti hrvatsku nacionalnost u jugoslavenstvo. Glavna mu je zadaća bila dokopati se vlasti u čemu su mu smetali uglavnom samo Hrvati. Zato je činio sve da uništi hrvatski narod po svaku cijenu. Od prvih njegovih političkih početaka imao je tu internacionalnu zadaću i po svome nadimku. Titini su korijeni vrlo složeni. Ima više verzija od kojih niti jedna ne tvrdi da je hrvatskog podrijetla. Sve mu je iskonstruirano. A radilo se o vrlo monstruoznome tipu koji je bio u stanju uništiti i zadnjega Hrvata da bi se dokopao doživotnog položaja predsjednika što mu je i pošlo za rukom. Svi to znaju ali su mudro šutjeli.

Pri posjetu predsjednika SAD-a Richarda Nixona Zagrebu i Kumrovcu Tito se raskokodakao pokazujući mu svoje predmete iz ranog djetinjstva po toj Brozovoj kući sve do kolijevke, a onda ga je Nixon vrlo podrugljivo upitao sjeća li se kad se rodio, onako s nepovjerenjem kao nekakvog ludog dječaka. Tito nema veze sa svojim tobožnjim ocem Franjom Brozom kao ni s drugim Brozovima koji nikada nisu smjeli reći da on ne pripada njima s kojima nikada nije imao nikakvih susreta. Životni cilj mu je bio zavarati tom jugosatrapijom Srbe da mogu biti vladati nad ostalima u Jugoslaviji. Izudarao je sve tko bi mu stao na put. Tijekom rata sva njegova partizanija bila je na području NDH. Prvih godina surađivao je sa četnicima paleći i ubijajući sve po NDH. Tražio je savezništva sa svima koji su bili protiv NDH.

Sukob s Dražom Mihailovićem zbio se na Neretvi u takozvanoj četvrtoj ofenzivi. I od onda su četnici promijenili oznake na kapama da su za ruskog agenta Tita jer je Srbima kao Rus pasao. Od tada je sve bilo upereno na uništenje hrvatskoga naroda. Rušene su hrvatske katoličke crkve, masovno ubijani svećenici i narod. Zar o tome dovoljno ne govori Hrvatski martirologoj XX. stoljeća don Ante Bakovića, u kojemu su utvrđene 663 ubijene osobe posvećene Katoličkoj Crkvi u Hrvata, od kojih je preko šest stotina pobijeno od strane Titinih partizana. Preko stotinu tisuća građana NDH poginulo je od partizana. Kriminalni nevjernički dio Hrvata kao i onaj naivni svrstao se tome komunističkom nevjernome zlu jer se vidjelo i ponašanje talijanskih fašista i njemačkih nacista da nemaju izgleda za pobjedu u ratu. Zar njima ne pripadaju Hebrangovi i Tuđmanovi sa mnogim drugim Hrvatima. Sve se očitovalo na kraju rata kada se mnoštvo branitelja NDH sa izbjeglicama predalo Englezima na Bleiburškome polju, koji su ih izručili Titinim partizanima od kojih su genocidnom masovno pobijeni na najgroznije načine Križnim putevima.

Prema izvješću CK KPJ nakon rata je bilo preko 560 tisuća pobijenih od kojih su preko pola milijuna bili Hrvati. Sve u svemu milijunsko mnoštvo Hrvata je nastradalo od zločinca Tita tijekom njegove krvoločne vladavine. Pobijeni, zatvarani, rastjerani diljem svijeta bili su hrvatske titoističke žrtve. I pitamo se je li se Titina unučica Saša Broz kao sposobna i lijepa žena osjeća Hrvaticom, kada ne vjeruje da je njezin djed najveći zločinački monstrum u povijesti hrvatskoga naroda. To što ga još uvijek veličaju njegovi režimski zločinci kao nekakvi antifašisti je samo zato što su njima svima krvave ruke jer su bili egzekutori Titina režima. Njih se nagrađivalo ordenima za progone Hrvata što pokušavaju opet provoditi u RH nad hrvatskim braniteljima i narodom. Svako slavljenje Tite izaziva boli u dušama ogromne većine hrvatskih majki i obitelji kojima je takozvani Josip Broz Tito svojom vladavinom nanio teške zločine. Vrijeme je da se jednom hrvatski narod oslobodi toga imena!

Članak indeksiran 03.03.2023. Zadnji put osvježen 03.03.2023.

Ocijenjeno u analizi