Raskrinkavanje.ba

Espreso.co.rs → LEČI RAK PLUĆA, PROSTATE I DEBELOG CREVA: Otkriven tajni recept iz prirode koji farmaceuti KRIJU od vas!

14.05.2018
Tekst članka

Mnogi pacijenti su se izlečili baš zbog upotrebe ovog recepta

Rak je jedna od najtežih bolesti, a hiljadama osoba se godišnje dijagnostikuje. Ipak, rak se leči uspešno u mnogim slučajevima ako se na vreme otkrije.

Ono što će vam svi doktori savetovati za lečenje raka je hemoterapija, tj. podvrgavanje zračenju. Istraživanja su pokazala da hemoterapija oslabi organizam i da se mnogi oboleli od raka ne izvuku, baš zbog hemoterapije.

Niko vam neće reći da rak možete lečiti prirodnim putem zato što bi se tada većina ljudi okrenula prirodnom lečenju i farmaceutske kompanije ne bi zarađivale.

 

Ali trebali biste znati da prirodno lečenje raka, uspešnije leči rak.

Ovaj recept je odličan i uspešan kod lečenja raka.

Mnogi pacijenti su se izlečili baš zbog upotrebe ovog recepta.

Ovaj prirodni lek ubija kancerogene ćelije,a ne uništava naše zdrave ćelije.

Čisti jetru, krvne sudove, jača imuni sistem, jača moždane funkcije i pomaže oporavak onima koji su pretrpeli srčani udar.

Sastojci:

– 15 limuna

Limun

Limunfoto: Profimedia

– 12 glavica belog luka

– 400 grama klice pšenice

– 400 grama oraha

– 1 kg meda

 

Priprema:

Stavite pšenicu u posudu i polijte sa vodom. Ostavite da stoji preko noći i iscedite vodu nakon 10 do 12 sati. Zatim ostavite da stoji još 24 sata.

Nakon ovog perioda,sameljite orahe i pšenicu zajedno. Očistite beli luk, sameljite 5 neoguljenih limuna i dodajte ih smesi, pa dodajte med i konzumirajte smesu sa drvenom kašikom zbog održavanja lekovitog svojstva meda.

Upotreba:

Ako bolujete od raka, uzimajte 2 kašike ove smese na svaka 2 sata.

Članak indeksiran 08.07.2022. Zadnji put osvježen 08.07.2022.

Ocijenjeno u analizi