Raskrinkavanje.ba

Jutarnji.hr → LEGENDARNI GLAZBENIK NAJAVIO SELIDBU Halid Bešlić: 'Za nekoliko mjeseci idem u zasluženu penziju u Njemačkoj, ali to nije kraj moje karijere'

22.12.2018
Tekst članka

Legendarni pjevač Halid Bešlić od 2019. godine većinom će živjeti na relaciji Bosna i Hercegovina - Njemačka, piše Faktor. Naime, njegov sin Dino sa suprugom Mahirom, te blizancima Lamijom i Belmin-Kanom, već od početka nove godine živjet će u Offenbachu.

- Snaha je dobila dobar posao u Njemačkoj, tako da su se odlučili za odlazak iz BiH. Offenbach će biti njihova nova baza. Naravno da će meni i Sejdi nedostojati unuci, ali i mi ćemo već od veljače-ožujka živjeti na relaciji BiH-Njemačka. Navikli smo da smo stalno s unucima, tako da ćemo svaki slobodan dan koristiti za odlazak kod sina i snahe - kaže Halid Bešlić za Faktor.

Glazbena legenda kaže da ima još jedan razlog zbog kojeg će sve češće biti u Njemačkoj.

 

- Za nekoliko mjeseci idem u zasluženu penziju u Njemačkoj, a ispunio sam i sve uvjete za penziju u Bosni. Već godinama uplaćivao sam mirovinsko i u Njemačkoj, tako da ću moći uživati kada se povučem s glazbene scene. Naravno, još Halid nije za penziju i još ću pjevati i družiti se sa svojim fanovima širom svijeta - rekao je Bešlić na kraju razgovora za Faktor.

Članak indeksiran 27.12.2018. Zadnji put osvježen 27.12.2018.

Ocijenjeno u analizi