Lekina vikendica koja krije mračne tajne: Komšije iz Ritopeka gdje je vodio Danijelu otkrile s kim su ga viđale!

Izvor/medij: Ekskluziva
Ocjena: Dezinformacija Ispravljeno
Raskrinkano u: Seksualno nasilje kao povod za klikbejt naslove

Kuća koja krije mračne tajne, barem prema riječima Danijele Štajnfeld u kojoj ju je, kako tvrdi, 7. maja 2012. godine sil.vao glumac Branislav Lečić, nalazi se na obroncima Beograda u Ritopeku.

Velelepna kuća od oko 300 kvadrata sa savršeno uređenim dvorištem i okućnicom i istom takvom ogradom u vlasništvu je popularnog glumca, a iako slovi za vikendicu i nalazi se u vikend naselju prigradskog naselja opštine Grocka, zapravo je kuća iz bajke, opremljena za život, a ne za vikend odmor.

Kupio ju je, kako se saznalo, od kolege Bogdana Diklića prije desetak godina i predstavlja pravu oazu mira, udaljenu na tridesetak minuta od gradske vreve.

Ubijeđeni da u malom mjestu, kakvo je Ritopek, svi znaju gdje Leka boravi kada želi da pobjegne iz grada, u razgovoru sa mještanima zaključilo se da nemaju pojma o tome da im je glumac Branislav Lečić komšija.

Prodavačica iz jedine radnje u centru ovog prigradskog mjesta nije znala ništa o Lečiću, baš kao ni njene kolege. Slučajni prolaznici rekli su nam da u naselju sigurno nije, jer da jeste, oni bi znali. Uputili su nas u vikend naselje koje se nalazi na brdu.

Jedna vremešna gospođa, koja se predstavila kao Eva, pokazala je gdje je Lečićev dom.

- To vam je ova ovdje, sa visokom drvenom ogradom. Lijepa, velika kuća. Nju je kupio od Diklića prije desetak godina. Stalno ga viđam, mislila sam čak i da se preselio tu - rekla je gospođa, koja, kako kaže, tu živi skoro četiri decenije. Pamti i prošlog vlasnika.

- Dok je Bogdan Diklić bio vlasnik te kuće, stalno je dolazio kod nas na kaficu, sjedili smo u dvorištu. Dovodio je i svoju kćerkicu Sofiju. Lečić nije nikada bio, ali fin je i on. Tih i kulturan. Uglavnom ga viđam u kolima - kaže Eva za i dodaje:

- Nikada ga nisam vidjela u ženskom društvu. Uvijek je sam. Ranije je dolazila i njegova bivša žena Nina, i njihov sinčić dok je bio mali, ali otkad su se razveli nisu bili - kaže ona.

- Ma, to su gluposti. On je tih i miran čovjek. Nikada ga nisam vidjela ni sa jednom ženom, a pogotovo nisam čula da su se dešavale takve stvari ovde. Mnoge se žrtve sada javljaju i pričaju šta im se desilo prije deset godina - kaže Eva, Lekina komšinica iz vikend naselja.

Nedaleko od Lekine vikendice, jedan čovjek koji nije želio da se fotografiše, ali je u prolazu dobacio:

- Ma, svaka kuća krije neku mračnu tajnu, pa vjerovatno i njegova. Ko će ga znati šta se tu radilo, ali to nije moj posao. Volim ga i cijenim kao glumca, ali ako je stvarno sil.vao tu mučenu djevojku, onda treba da bude u zatvoru - rekao je on.

.

.

.

Članak indeksiran 13. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me