LEPA BRENA ULAŽE MILIONE: Pevačica gradi čitavo SKIJALIŠTE!

Izvor/medij: Srbija uživo
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Lepa Brena opovrgla medijske navode o planovima za skijalište i hotel na Trebeviću

Skijalište bi trebalo da ima dve staze dužine od 700 metara s jednim ski-liftom, a infrastrukturni projekt je planiran u sklopu Parka prirode Trebević

Lepa Brena i Saša Popović nedavno su prodali svoj udeo u „Grand“ produkciji i prihodovali po 15 miliona evra.

Saša Popović je već otkrio da je novac uložio u nekretnine, dok je Lepa Brena priznla da planira novi biznis, ali i dalje nije otkrila o čemu se radi.

Sada je otkriveno da Brena planira da izgradi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva. A ona bi sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem krajem januara trebalo da dođe i napravi finalni dogovor s nadležnima u Opštini Istočni Stari Grad s obzirom na to da je ovaj infrastrukturni projekt planiran na širem području Brusa.

 

Kako mediji u Bosni i Hercegovini prenose, skijaška staza bi trebala da se prostire od repetitora do Brusa, a pored nje će biti izgrađen hotel.

Skijalište bi trebalo da ima dve staze dužine od 700 metara s jednim ski-liftom, a infrastrukturni projekt je planiran u sklopu Parka prirode Trebević.

U projektnoj dokumentaciji je stajalo da bi Sarajevo bilo jedan od retkih, ako ne i jedini glavni grad koji bi imao skijašku stazu s pogledom na grad. Prema idejnom projektu, predviđena je izgradnja ski-staze i ski-lifta (dvoeda) te osiguranje sistema veštačkog zasneživanja. S tim u vezi u planu su i objekti za održavanje i upravljanje ski-sistemom te prateći ugostiteljski objekti uz skijaške staze.

Izvor: Espreso

Članak indeksiran 25. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me