LEPU BRENU UCENJUJU!

Izvor/medij: Tračara
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Lepa Brena opovrgla medijske navode o planovima za skijalište i hotel na Trebeviću

Lepa Brena sa suprugom Bobom planira izgradnju ski-centra kod Sarajeva i, mada je većina u Bosni sa oduševljenjem dočekala vest da se nešto lepo gradi u njihovom kraju, nastali su i prvi problemi!

Kako pišu mediji, nekolicina vlasnika parcela u okolini budućeg grandioznog ski-centra pobunila se jer smatraju da će sportski kompleks da naruši mir, tišinu i kako kažu, lepotu te netaknute prirode.

“Ma, dokoni ljudi, šta drugo. Kako može ski-centar sa žičarama, dve velike ski-staze, lepim hotelom da naruši bilo šta? Pa neće ništa da se ruši, krči i seče, već da se uradi.” tvrdi izvor i dodaje:

“Ja sam video plan, ovo će biti prvi skijaški centar u Evropi, ako ne i u svetu, gde seskijate, uživate, a imate pogled na glavni grad države. Dovešće ozbiljne investitore, razni brendovi će biti zastupljeni u prodavnicama hotela.”

“Biće sve luks, toga sada ovde nema. Nego, znam šta je. Hoće da se ovajde. Kad bi im tutnula neke pare u džep, bili bi glavni zagovornici cele te priče. Ludi ko ljudi, umesto da iskoriste situaciju, pa pokrenu neki svoj biznis, da naprave bungalove za izdavanje, osnuju zadrugu za prodaju organskih proizvoda, a oni samo kukaju. Iskreno, mislim da od tih njihovih žalopojki nema ništa. Brena i firme koje rade su dobili sve potrebne dozvole koliko znam, tako da će to biti sigurno super stvar za Sarajevo i okolinu,” objasnio je izvor upućen u celu priču.

Inače, priča se i da će Novak Đoković u Bosni da gradi hotel, tačnije u Visokom, gde su čuvene piramide koje on često posećuje da bi u podzemnim tunelima meditirao.

Članak indeksiran 25. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me