Limun i soda bikarbona- čudesna kombinacija u lečenju kancera

Izvor/medij: Matrixworld.hr
Ocjena: Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Doktor koji “liječi rak” sodom bikarbonom, osuđen je zbog prevare i ubistva pacijenta

Poslednjih godina se dosta govori o efikasnosti sode bikarbone u lečenju malignih oboljenja. Pojedini svetski onkolozi su javno svedočili o pozitivnim rezultatima lečenja uz pomoć sode bikarbone, ali se izgleda tek sad njihova svedočenja i studije ozbiljnije shvataju.

Dr. Marty Pagel, iz Centra za proučavanje kancera univerziteta Arizona, nedavno je počeo da istražuje kako soda bikarbona utiče na maligne ćelije. Naime, smatra se da lečenje i konvencionalnom i alternativnom metodom ustvari zavisi od više faktora, kao što su ishrana (konzumiranje organski proizvedenih namirnica), prečiščena voda, kao i psihička svest pacijenta (njegov optimistički stav prema dobrom ishodu lečenja).

Brojna istraživanja su u prošlosti pokazala da  soda bikarbona snažno deluje na ćelije raka. Dr. Robert J. Gillies i njegove kolege su pokazale, putem eksperimenata na miševima, kako soda bikarbona podiže ph vrednost samog tumora i kako organizam dovodi iz kiselog u alkalno stanje. Njihova istraživanja su pokazala da bikarbona jako dobro utiče na smanjenje ćelija u metastazi i nadaju se da će dalja istraživanja dovesti do još boljih i konkretnijih rezultata.

Natrij askrobat - piće koje preporučamo svima.

Natrij askorbat – piće koje preporučamo svima.

Mnogi naučnici smatraju da su ćelije raka ustvari gljivice i da ih tako treba tretirati, pa je zato i limun, sa svojim antikancerogenim svojstvima, zauzeo jako važno mesto u istraživanju. Limun je jako efikasan u detoksikaciji organizma jer sadrži vitamin C, ali on takodje sadrži i limonoid, supstancu koja direktno utiče na ćelije raka tako što, isto kao i soda bikarbona, podiže Ph vrednost i dovodi organizam iz (nezdravog) kiselog u (zdravo) alkalno stanje. Za razliku od hemoterapije, koja izuzetno šteti organizmu jer ubija i zdrave ćelije, kombinacija limuna i sode bikarbone uništava kancerogene ćelije bez ikakvog štetnog uticaja na zdrave ćelije. Limun i bikarbona potpomažu organizmu da se sam očisti od nagomilanih štetnih materija, a što je preduslov izlečenju. Upotreba limuna u svakodnevnoj ishrani je odlična ne samo kod obolelih, već i kod zdravih osoba jer podiže Ph vrednost organizma, vrši detoksikaciju i obezbedjuje dovoljnu količinu vitamina C koji je jako bitan za imunitet.

Miješanje soka od limuna i sode bikarbone izaziva snažnu kemijsku reakciju, no na koncu dobivate ljekoviti natrij aksorbat.

Miješanje soka od limuna i sode bikarbone izaziva snažnu kemijsku reakciju, no na koncu dobivate ljekoviti natrij askorbat.

Postoji puno načina kako se mogu konzumirati soda bikarbona i limun, a evo i jednog od recepata: pola kašičice sode bikarbone se rastvori u 250 ml vode, a zatim se doda polovina iscedjenog limuna (sve dobro izmešati). Najbolje bi bilo kada bi limun bio organski proizveden, a ako je tretiran pesticidima najbolje je da se potopi u blagom rastvoru sode bikarbone 24 sata pre upotrebe.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World. 

Izvori:

Lemon & Baking Soda Shown To Be Powerful Healing Combination

Lemon and Baking soda Miraculous combination: 10, 000 times stronger than Chemotherapy!?

Vitamin C i borba protiv raka

Istraživanja dr. Fredericka Klennera o terapiji vitaminom C, čudo iz prirode

200 razloga zbog kojih volimo vitamin C

Mega doze vitamina C i čudesna ozdravljenja – liposomalni C vitamin

Vitamin C ubija bakteriju uzročnika tuberkuloze

Vitamin C snižava krvni tlak, poboljšava krvožilnu funkciju i smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara

Osteoporoza je skorbut kostiju!

Više o učinku sode bikarbone na rak ovdje:

Soda bikarbona u sebi nema aluminija, liječi rak i mnoge druge bolesti

ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka!

ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka! Dio: 2

ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka! Dio: 3

ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka! Dio: 4

 

Članak indeksiran 24. 01. 2018 Zadnji put osvježen prije 4 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me