Loše režirana predstava za narod: Bolest Čede Jovanovića lažirana?

Izvor/medij: Luftika
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Čedomir Jovanović nije “provaljen” - slika iz bolničkog kreveta je autentična

Jedna od odlika takozvanog drugog pika prvog talasa koronavirusa u Srbiji je i opšta estradizacija, koja preti ozbiljno da diskredituje ozbiljnost situacije.

Jedna od odlika takozvanog drugog pika prvog talasa koronavirusa u Srbiji je i opšta estradizacija, koja preti ozbiljno da diskredituje ozbiljnost situacije.
Pravi medijski bum izazvala je vest da je Čedomir Jovanović oboleo od koronavirusa, te da je zbog ozbiljnih komplikacija završio na infektivnoj klinici.
I Čeda Jovanović je slavio pobedu SNS-a, a sada je u bolnici s upalom pluća
Surova strana švedskog modela: Naredbe da se stariji ne šalju u bolnicu
Crno na belo: Sve veze političara i mafijaša
Podigla se prava prašina i mnogi su pali pod uticaj Čedinog oboljenja te se tako na društvenim mrežama kako biva u Srbiji, brzo zaboravilo ko je zapravo Jovanović, čime se bavi, koga podržava, bitno je samo da preživi.
Čeda nije časio časa, već je brže bolje objavio fotografiju iz bolničke postelje poslavši užasavajuću fotografiju pod sve aparatima, ali ubrzo se među komentarima pojavio i komentar stručnog lica, lica koje je bacilo sumnju na njegovo realno zdravstveno stanje.
Premoren sam, zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak – napisao je Jovanović u svojoj objavi da bi ubrzo dobio odgovor koji niko nije očekivao a koji je otreznio mnoge.
Čedomire, pošto sam prvo lekar, pa tek onda psihijatar, te fore za slikanje prosipaj nekom drugom… Infuzioni sistem se priključuje na “beli šraf”, a na mesto što je tebi priključen sistem aplikuje se lek kroz špric. Dakle, da bi uspela fora, obazriviji budite sledeći put – poručio je doktor.

Članak indeksiran 11. 07. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me