Loše vijesti iz Njemačke, svi radnici sa Balkana će dobiti otkaz i vratiti se svojim kućama: Više im ne trebaju radnici sa Balkana, objavili i ZAŠTO! (FOTO)

Izvor/medij: Cenzurisano
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne, “svi” radnici/e sa Balkana u Njemačkoj neće dobiti otkaze

-

Za danas imamo jedan veoma zanimljiv članak, tačnije informaciju za koju vjerujemo da će vas itekako zanimati. Naime dosta smo u poslednje vrijeme pisali o lošim stvarima koje su se dešavale, a prije svega mislimo na crnu hroniku i vijesti koje su povezane sa njom, jer skoro svaki dan smo imali priliku da pročitamo neku vijest koja je povezana sa tim, a mnogo je bilo saobraćajnih nesreća, ubistava i samoubistava koja su šokirala javnost. U nastavku pošemo o situaciji koja u mnogim državama nije bas najbolja.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Po svemu što se dešava u poslednje vrijeme, i što imamo prrliku da vidimo izgleda da je u svim državama situacija loša, posebno kada je Njemačka u pitanju, koja je u poslednjih nekoliko mjeseci imala raznih problema, a mislimo na poplave koje su se tamo desile, ali i na ostale stvari. Ali ni na našim prostorima situacija nije sjajna, posebno nakon pandemije korona virusa, nakon čega je broj nezaposlenih još više porastao.

I Njemačka je jedna od zemalja koja je imalamnogo problema za vrijeme pandemije korona virusa, a Njemačka vlada je saopštila kako oni imaju dosta ljudi koji primaju socijalnu pomoć od države. Oni njih nisu htjeli da ugroze ni na jedan način, a imali su veliki broj onih koji su morali da čekaju kako bi se vratili na posao kako smo već naveli zbog cijele situacije sa pandemijom korona virusa. Kako god mi mislili da je Njemačka mnogo jaka država i da je tamo najbolje otići ukoliko želimo bolji život , to se u prethodnom periodu nije moglo desiti, jer njima nova radna snaga nije potrebna.

Članak indeksiran 03. 09. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me