Raskrinkavanje.ba

Srbin → мРНА трајно мењају ДНК вакцинисаних и у наредним генерацијама

29.05.2024
Tekst članka

Студија коју је објавио Национални институт за здравље (НИХ) открила је да инокулације мРНК против Koвида мењају ДНК прималаца, са реперкусијама за генерације које долазе.

 

Међутим, упркос томе што ју је подржала Национална медицинска библиотека Националног института за здравље САД, узнемирујућа студија је снажно потиснута од стране мејнстрим медија и преко платформи друштвених медија.

Раније ове недеље, еминентни кардиолог др Петер Мекала објавио је на X видео снимак који анализира открића студије.

Genomic Integration: Top Target for mRNA Censorship

Review of Alden et al has been a top target for instant censorship. Just had huge number of views/likes/reposts on @LinkedIn before it was vaporized. Reverse transcription of mRNA, inserting the foreign code into human DNA… pic.twitter.com/CI7qDmUcrm

— Peter A. McCullough, MD, MPH® (@P_McCulloughMD) May 23, 2024

 

У видеу, Мекала се бави широко распрострањеном цензуром студије на платформи друштвених медија ЛинкедИн, упркос њеној подршци од стране Националне медицинске библиотеке НИХ-а.

Сама студија осликава језиву слику, откривајући да вакцине за генску терапију иРНК, укључујући и оне које су уведене за Kовид, утискују трајни траг на генетско ткиво својих прималаца.

Оно што је још више забрињавајуће је идеја да се ова генетска интерференција протеже даље од непосредног домаћина, утичући на генерације које долазе кроз интеграцију мРНК у људску ДНК.

Како Мекала објашњава, генетски нацрт вакцина Фајзер и Модерна остаје урезан у људски геном на неодређено време, према узнемирујућим налазима студије.

„Док седимо овде данас, морамо да се помиримо да су Фајзер и Модерна потенцијално могли трајно да промене људски геном.

„Шта ако би јајне ћелије и сперма показали присуство Фајзер и Модерна Ковид [вакцине] и она би била трајно инсталирана, онда би то пренели на бебу“, рекао је он. “То је велика забринутост.”

У одељку „Дискусија“ студије, аутори објашњавају:

У овој студији представљамо доказе да је мРНА вакцина КОВИД-19 БНТ162б2 способна да уђе у ћелијску линију људске јетре Хух7 ин витро.

„БНТ162б2 мРНА се реверзно транскрибује интрацелуларно у ДНК чак 6 сати након излагања БНТ162б2.

„Могући механизам за реверзну транскрипцију је преко ендогене реверзне транскриптазе ЛИНЕ-1, а дистрибуција протеина језгра ЛИНЕ-1 је повишена за БНТ162б2.

 
 

Извор: tpv

 

Članak indeksiran 10.06.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi