Madeleine Albright ponovno o Kosovu: Clinton je dobro radio, Biden je mobilizirao NATO, a Trump je bezvrijedan

Izvor/medij: IN4S
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Dezinformacija
Raskrinkano u: Madeleine Albright nije rekla da će “Biden poništiti Trumpov dogovor sa Srbima”

"Cilj je 1998. - 1999. Bio ujediniti svijet oko demokratskih principa i predanosti miru. Kampanja koju je vodio Bill Clinton bila je uspješna. "Joe Biden mobilizirao je zemlje u NATO kampanji, članovi Kongresa predvođeni Eiliotom Engelom pokazali su veliku predanost", istaknula je Albright.

Bivša američka državna tajnica Madeleine Albright izjavila je da je Kosovo * test demokracije.

Prema njezinim riječima, veći angažman prijatelja u američkom Kongresu i  albansko-američkoj zajednici  može pomoći u  izgradnji mira  i  prosperiteta  za sve, izvještava Koha.

Albright je govorila na internetskom okruglom stolu o budućnosti Kosova * , kojim je predsjedavao predsjednik američkog odbora za vanjske poslove Eliot Engel. Također je kritizirala Trumpovu administraciju zbog pristupa problemu.

Cilj je 1998. - 1999. Bio ujediniti svijet oko demokratskih principa i predanosti miru. Kampanja koju je vodio Bill Clinton bila je uspješna. "Joe Biden mobilizirao je zemlje u NATO kampanji, a članovi Kongresa predvođeni Eiliotom Engelom pokazali su veliku predanost ", istaknula je Albright.

Prema njezinim riječima, sada je vrijeme da se sljedeći tjedan ponovno uspostavi obveza nakon četiri godine neuspjeha i pristupa Trumpove administracije Kosovu * i Srbiji.

Kosovo * ostaje test demokracije, ali uz veliko zalaganje prijatelja u Kongresu i albansko-američke zajednice, oni mogu pomoći u izgradnji mira i prosperiteta za sve." "Američki domoljubi pravi su prijatelji Albanaca ", izjavila je Albright,  prenosi portal  "B92".

Članak indeksiran 12. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me