Raskrinkavanje.ba

Epoha → Mainstream medij priznao postojanje chemtrailsa

22.04.2023
Tekst članka

Mainstream mediji konačno su priznali ono o čemu alternativni mediji izvještavaju godinama: vlade diljem svijeta potajno manipuliraju vremenskim prilikama koristeći top-secret tehnologiju geoinženjeringa.

Novo izvješće ABC Newsa privlači pozornost mnogih Amerikanaca budući da poziva na tehniku ​​modificiranja vremena koja se naziva zasijavanje oblaka kako bi se spasila područja poput rijeke Colorado, koja pati od suše.

Newswars.com izvještava: Glavna meteorologinja ABC Newsa Ginger Zee rekla je publici, “Upravo sada postoje 42 projekta zasijavanja oblaka diljem američkog Zapada, poput ovog u Utahu gdje se koriste ovakvi avioni s pričvršćenim prskalicama. Oni lete ravno u oluju i šalju mikroskopske čestice [srebrnog jodida] u oblak.”

Zee je kasnije objavila vijest da studije od 1940-ih navodno nisu pokazale nikakve utjecaje na okoliš ili zdravlje povezane s zaprašivanjem.

Chief Nerd

 

@TheChiefNerd

·

Follow

NEW – ABC News Explains How 'Cloud Seeding' is Being Used to Modify Weather Across the U.S. "There are currently 42 cloud seeding projects across the American West...They fly right into the storm and send microscopic [silver iodide] particles into the clouds...The federal…

Watch on Twitter

2:34 PM · Apr 20, 2023

 

6.2K

 

Reply

Copy link

Read 860 replies

Kada ju je njezin kolega upitao “ima li nešto loše u ovakvom manipuliranju prirodom”, Zee je čudno usporedila operacije sijanja oblaka s parkiralištima i zgradama.

„To je pitanje koje smo trebali postaviti kada smo gradili svaki parking i svaki krov, manipulirali smo vremenom s našim… nama, vrlo dugo“, rekla je ona.

Zaključujući svoju izjavu, Zee je priznala da moramo voditi računa o tome kako na ljude utječu operacije koje mijenjaju vremenske prilike.

Neki istraživači čak koriste umjetnu inteligenciju za programiranje i upravljanje dronovima za sijanje oblaka.

An0maly

 

@LegendaryEnergy

·

Follow

We know. Thanks for making another conspiracy theory mainstream news though.

Ginger Zee

@Ginger_Zee

When I went to college for meteorology, cloud seeding was “inefficient & expensive.” That is NOT the case today. 42 projects in 10 states w/ hundreds of ground based cloud seeders sending silver iodide into storms to make them snow more than they naturally would. More on @GMA…

Image

1:30 PM · Apr 20, 2023

 

1.5K

 

Reply

Copy link

Read 35 replies

ABC je zacijelo rekao gledateljima da “studije” nisu pokazale negativan utjecaj operacija zasijavanja oblaka na okoliš.

“Hvala što ste pustili još jednu teoriju zavjere kao mainstream vijest”, našalio se hip-hop umjetnik An0mali.

Voditelji mainstream medija bili su zadivljeni tehnologijom koja se koristi za manipuliranje vremenom, ali čak je i ABC izvijestio 2001. i 2016. da se u SAD-u provodi sijanje oblaka.

U izdanju iz 2001. objašnjeno je da država Teksas zauzima više od jedne trećine države, “područje od oko 45 milijuna hektara”.

Godine 2016. ABC je otvoreno rekao: “Da, ljudi zapravo mogu mijenjati vrijeme i to rade desetljećima. Evo ukratko kako funkcionira zasijavanje oblaka.”

U članku je navedeno, kao što je Zee rekla, da se vremenske promjene „deserljećima događaju širom svijeta“, navodeći 1940-e kao razdoblje početka modernog zasijavanja oblaka.

U međuvremenu, dok znanstvenici manipuliraju vremenom bez potpunog znanja o tome kako ono može promijeniti klimu drugdje, politički establišment posramljuje prosječnog Amerikanca zbog pića na plastične slamke i vožnje vozila na benzin.

Moguće je da su 42 poznate operacije zasijavanja oblaka i nepoznata količina drugih šema za manipulaciju vremenskim prilikama odgovornije za nedavno povećanje ekstremnih vremenskih događaja od „globalnog zagrijavanja“.

Reporterka ABC-a je posebno pokrila organizaciju za isijavanje oblaka u Utah, gdje se ogromna lavina upravo dogodila na skijalištu.

Korisnici interneta su se rugali mainstream medijima jer su u suštini potvrdili ono što su mnogi nazvali teorijom zavjere.

Članak indeksiran 26.04.2023. Zadnji put osvježen 26.04.2023.

Ocijenjeno u analizi