Raskrinkavanje.ba

Provjeri (.hr) → Matthew Perry – još jedna žrtva u nizu onih koji su pokušali razotkriti holivudski pedofilski lanac?

31.10.2023
Tekst članka

Prijatelj

Vijest o smrti Matthewa Perryja zaprepastila je svijet ovaj tjedan. Holivudski glumac koji je postao poznat glumeći Chandlera Binga u kultnoj seriji Prijatelji pronađen je mrtav u kadi u dobi od 54 godine.

Ali to nije cijela priča. Poput mnogih drugih slavnih osoba koje su umrle prije vremena posljednjih godina i Matthew Perry je bio na tragu razotkrivanja elitnog pedofilskog lanca u srcu holivudske industrije zabave. Kako su se u nedjelju provlačile vijesti o njegovoj sumnjivoj smrti, mnogi od njegovih najbližih izrazili su strah da ga je elita konačno ušutkala.

Matthew Perry je mjesecima prije svoje smrti radio na novoj knjizi, svojevrsni nastavak prethodno izdane Prijatelji, ljubavnici i velike strašne stvari, a rukopis navodno zadire duboko u skrivene kutove holivudske industrije zabave, bacajući svjetlo na mračne tajne elite.

Prema riječima prijatelja, Perry je godinama prikupljao informacije i anegdote, s ciljem da pruži neviđeni pogled na spletke u Hollywoodu. Mnogi su nagađali o motivima za Perryjevo razotkrivanje, a neki vjeruju da je to bila osobna osveta, dok drugi vjeruju da je to bio pokušaj da stekne određeni stupanj spasenja, njegov način da se odmakne od tame, destrukcije i kulture pića i droge koja ga je izjedala od 14. godine kada se iz Kanade preselio u Hollywood.

Bez obzira na motivaciju, Perry je bio odlučan razotkriti holivudsku elitu koja lovi djecu, siluje ih, koristi ih kao valutu i pije njihovu krv kako bi dobila adrenokrom.

Razotkriveno: Rituali adrenokroma holivudske elite otkriveni na francuskoj TV

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr Mračne „elite“ Čovjek povezan s „elitom“ političke i zabavne industrije ovaj je tjedan bacio niz "bombi" istine na francuskoj TV, imenujući...

Provjeri.hr·Mar 18

 

 

Perryjev Instagram račun iznenada je postao aktivan protekla dva tjedna nakon dugog perioda mirovanja, a obožavatelji su ostali šokirani sadržajem. Bilo je mnogo postova o Batmanu, koje nitko u to vrijeme nije mogao razumjeti. Onda je tu bio i ovaj post – poziv da se razotkriju pedofili koji kontroliraju Hollywood, uništavaju mlade živote i truju mase svojim otrovnim proizvodom.

Perry je upozoren da više nikada neće raditi u Hollywoodu ako ne odustane od planova za izdavanje ove knjige, međutim to ga nije spriječilo. 

Perry je bio dugogodišnji ovisnik o opijatima i alkoholu, što je kulminiralo puknućem debelog crijeva 2017. godine. Ovakav način života, Perry je opisao kao „samoliječenje“ kako bi preživio pokvareni holivudski sustav koji mu je polako slamao dušu. Kad se oporavio od kolapsa debelog crijeva, nakon 14 operacija, Perry je bio još odlučniji da slijedi svoje srce i vlastiti moralni kodeks, odbivši poslušati prijetnje.

Prema Perryju, ako je postojao jedan način na koji bi se mogao iskupiti za svoje godine rasipnog života u srcu hollywoodskog sustava, godine zatvaranja očiju pred zlim ekscesima elite, to je moralo uključivati ​​razotkrivanje pedofilije u središte mračnog srca industrije.

Priče o kasnonoćnim tajnim sastancima s drugim glumcima, redateljima i producentima dodale su ulje na vatru. Priča se da je Perry surađivao s drugim insajderima, dodajući svjedočanstva i osiguravajući točnost svojih otkrića.

Prema riječima njegovih prijatelja, Perry je znao da su mu dani odbrojani, a jedna od posljednjih stvari koje je objavio na internetu bila je snimka njegovih ruku kako stavlja tri brusnice na stol.

Pjevačica Cranberriesa (brusnice), Dolores O’Riordan, umrla je od slučajnog utapanja 2018. godine.

U kombinaciji s drugim čudnim stvarima, postaje očito da je Matthew Perry znao da je meta sotonske krvave žrtve kao upozorenje drugim slavnim osobama, baš kao i mnogi prije njega.

Njegova posljednja fotografija bila je u hidromasažnoj kadi, gdje se na kraju i “utopio”.

Elita voli trljati naša lica o tome. Ova mračna sotonistička praksa naziva se Otkrivenje metode i potječe iz drevnih rozenkrojcerskih tekstova, a takav koncept odnosi na proces izlaganja masa mračnim stvarnostima, često na prikriven način, kako bi se dobilo implicitno prihvaćanje od masa.

Matthew Perry pridružio se dugom popisu slavnih koji su platili najvišu cijenu jer su se usudili propitivati ​​sotonističku logiku u srcu industrije zabave. Osvrnimo se na sudbine još nekoliko pojedinaca koji su odbili prihvatiti holivudski moralni kodeks i istupili protiv trgovine djecom i elitne pedofilije.

Holivudski glumac Isaac Kappy, koji je postao poznat po istupanju protiv holivudske pedofilije i sotonskog ritualnog zlostavljanja, pronađen je mrtav u Arizoni u dobi od 42 godine. Prije smrti, Kappy je iznio eksplozivne optužbe protiv holivudskih faca s tzv. „A-liste“, uključujući Stevena Spielberga, Toma Hanksa i Seth Green, optužujući ih da su nasilni pedofili. Rekao je i da nikada ne bi počinio samoubojstvo.

Paul Walker, koji je također poginuo u sumnjivoj prometnoj nesreći poput Anne Heche, navodno je primao informacije o elitnoj pedofiliji, a moćnici su ga ušutkali.

Chris Cornell također je pronađen mrtav pod sumnjivim okolnostima, a također je rečeno da je radio na razotkrivanju eksplozivne trgovine djecom u svrhu seksa.

Baš kao i njegov dobar prijatelj Chester Bennington, čija je smrt šokirala svijet.

Avicii , DJ superzvijezda, koji je objavio uznemirujući glazbeni video, proglasio ga je “komercijalnim samoubojstvom” od strane njegove izdavačke kuće, u kojem je glumio odraslu verziju djeteta žrtve seksa. Posljednja scena u videu prikazuje političara s natpisom pedofil na koži. Što je Avicii znao i što je bilo u procesu otkrivanja masama? Pronađen je mrtav u dobi od 27 godina, tako da nikada nećemo saznati.

Popis slavnih osoba s vezama s elitnom pedofilijom, koje su iznenada i sumnjivo umrle, ide u nedogled…

Autopsija otkriva da su mediji zataškavali ubojstvo Anne Heche nakon što je obećala razotkriti pedofilski lanac

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr Rutina isprobana na princezi Diani? Vijest o tragičnoj smrti Anne Heche zaprepastila je svijet u kolovozu ove godine. Holivudska glumica...

Provjeri.hr·Conscious Pilat·Dec 9, 2022

 

 

Tragično, Anne Heche pridružila se njihovim redovima prošle godine, ubijena u bizarnim okolnostima za koje mnogi vjeruju da je bila obredna krvava žrtva.

Heche je imala jednu važnu zajedničku stvar s mnogim drugim mrtvim slavnim osobama. Kao dijete patila je od ruku pedofila i bila je odlučna zaštititi djecu od iste sudbine koju je i sama proživjela.

Žrtve pedofila mogu odrasti na dva načina. Ili odbacuju ovo zlo ili i sami postanu počinitelji i nastave ciklus zla. Umjesto da dopusti da joj djetinjstvo slomi duh, Heche se zaklela da će iskoristiti svoje vrijeme na Zemlji kako bi je učinila boljim mjestom za druge.

Posljednjih godina, nakon svojih iskustava na rubu smrti, Matthew Perry dao je sličan zavjet da će zaštititi djecu od ruku elitnih predatora – da će svom životu dati smisao. Za razliku od velike većine holivudskih zvijezda, Perry je smatrao da više nema što izgubiti i bio je spreman riskirati svoju glavu kako bi progovorio o zlu u srcu zabavnog biznisa.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

Članak indeksiran 06.11.2023. Zadnji put osvježen 06.11.2023.

Ocijenjeno u analizi