Raskrinkavanje.ba

Epoha → Matthew Perry obećao je razotkriti holivudski pedofilski lanac prije nego što je pronađen mrtav

31.10.2023
Tekst članka

Vijest o smrti Matthewa Perryja zaprepastila je svijet ovaj tjedan. Holivudski glumac koji je postao poznat kao Chandler Bing u kultnoj seriji Prijatelji pronađen je mrtav u kadi u dobi od 54 godine.

Ali to nije cijela priča. Daleko od toga. Poput mnogih drugih slavnih osoba koje su prerano umrle posljednjih godina, Matthew Perry obećao je razotkriti elitni pedofilski lanac u srcu holivudske industrije zabave.

Dok su se u nedjelju provlačile vijesti o njegovoj sumnjivoj smrti, mnogi od onih koji su mu bili bliski izrazili su strah da ga je elita konačno ušutkala.

Matthew Perry je u mjesecima prije svoje smrti pisao sveobuhvatnu knjigu, nastavak Prijatelja, ljubavnika i velike strašne stvari, a rukopis će zaroniti duboko u skrivene kutke holivudske industrije zabave, bacajući svjetlo na mračne tajne elite.

Prema riječima prijatelja, Perry je godinama prikupljao informacije i anegdote, s ciljem da pruži neviđeni pogled na spletke Tinseltowna u obliku najeksplozivnijih sveobuhvatnih memoara još od Hollywood Babilona.

Mnogi su nagađali o motivima koji stoje iza Perryjeva otkrića. Neki vjeruju da je to bila osobna osveta, potaknuta desetljećima navigacije složenom mrežom holivudske politike i saveza. Drugi vjeruju da je to bio Perryjev pokušaj nekog oblika iskupljenja, njegov način da se oslobodi tame, destrukcije i kulture opijanja i droge koja ga je izjedala od 14. godine kada se preselio iz Kanade u Hollywood.

Bez obzira na motivaciju, Perry je bio odlučan razotkriti holivudsku elitu koja je lovila djecu, silovala ih, koristila ih kao valutu i pila im krv kako bi podigla adrenokrom.

Perryjev Instagram račun iznenada je postao aktivan u posljednja dva tjedna nakon dugog perioda mirovanja, a obožavatelji su bili šokirani njegovim sadržajem. Bilo je mnogo postova o Batmanu, koje u to vrijeme nitko nije mogao razumjeti. Zatim je tu bio i ovaj post – poziv na razotkrivanje pedofila koji kontroliraju Hollywood, uništavaju mlade živote i truju mase svojim otrovnim proizvodom.

Perry je upozoren da nikada više neće raditi u Hollywoodu osim ako ne odustane od svojih planova da objavi knjigu o svemu. No, ucjena ga nije zaustavila. Perryjevo debelo crijevo eksplodiralo je 2017., što je rezultat godina teške upotrebe alkohola, što on opisuje kao samoliječenje kako bi preživio pokvareni holivudski sustav koji mu je polako slamao dušu otkad je bio 14-godišnji dječak. Dok se oporavljao od debelog crijeva nakon 14 operacija, Perry se srušio, odbio slušati prijetnje i slijedio svoje srce i vlastiti moralni kodeks.

Ako je postojao jedan način da se iskupi za godine raskalašenog života u srcu holivudskog sustava, godine u kojima je zatvarao oči pred zlim ekscesima elite, onda je to, prema Perryju, bilo razotkrivanje pedofilije u svom srcu iz mračnog srca industrije.

Ulje na vatru dolijevale su priče o tajnim noćnim sastancima s drugim glumcima, redateljima i producentima. Rečeno je da je Perry radio s drugim insajderima, dodajući svjedočanstva i osiguravajući točnost svojih otkrića.

Prema njegovim prijateljima, Perry je znao da su mu dani odbrojani. Jedna od posljednjih stvari koje je objavio na internetu bila je snimka njegovih ruku kako stavlja tri brusnice na stol.

Pjevačica Cranberriesa, Dolores O’Riordan, umrla je od utapanja 2018. godine.

U kombinaciji s ostalim čudnim stvarima, postaje jasno da je Matthew Perry znao da je meta sotonske krvave žrtve kao upozorenje drugim slavnim osobama, baš kao i mnogi prije njega.

Poražavajuće, njegova posljednja fotografija bila je u toploj kupki, gdje se na kraju “utopio”.

Elita nam to voli utrljavati u glavu. Ova mračna sotonistička praksa naziva se Otkrivenje metode. Ovaj koncept dolazi iz drevnih rozenkrojcerskih tekstova i odnosi se na proces izlaganja masa mračnim stvarnostima, često na prikriven i podmukao način, kako bi se dobilo implicitno prihvaćanje od masa.

Matthew Perry pridružio se dugom popisu slavnih koji su platili najvišu cijenu jer su se usudili izazvati sotonističku logiku u srcu industrije zabave. Pogledajmo dogodovštine nekoliko drugih pojedinaca koji su odbili prihvatiti moralni kodeks Hollywooda i digli glas protiv trgovine djecom i elitne pedofilije.

Holivudski glumac Isaac Kappy, koji je postao poznat po istupanju protiv holivudske pedofilije i sotonističkog ritualnog zlostavljanja, pronađen je mrtav u Arizoni u 42. godini života. Prije smrti, Kappy je iznio bombastične optužbe protiv holivudskih A-lista kao što su Steven Spielberg, Tom Hanks i Seth Green, optužujući ih da su pedofili. Rekao je i da nikada ne bi počinio samoubojstvo.

Paul Walker, koji je poput Anne Heche poginuo u sumnjivoj prometnoj nesreći, navodno je dobivao informacije o pedofiliji od elite, a moćnici su ga ušutkali.

Chris Cornell također je pronađen mrtav pod sumnjivim okolnostima, a također je rečeno da je radio na eksplozivnom razotkrivanju dječjeg seksa.

Baš kao i njegov dobar prijatelj Chester Bennington čija je smrt šokirala svijet.

Avicii, superzvijezda DJ, koji je objavio uznemirujući glazbeni video, koji je njegova etiketa nazvala “komercijalnim samoubojstvom”, u kojem glumi odraslu verziju dječje žrtve. Posljednja scena videa prikazuje političara s natpisom pedofil na koži. Što je Avicii znao i što je otkrivao masama? Pronađen je mrtav u dobi od 27 godina, tako da nikada nećemo saznati.

Popis slavnih osoba povezanih s elitnom pedofilijom koji su umrli iznenada i sumnjivo se nastavlja… i dalje.

Tragično, Anne Heche koja se pridružila njihovim redovima prošle godine, ubijena je pod bizarnim okolnostima za koje mnogi vjeruju da je bila obredna krvava žrtva.

Heche je imala jednu važnu stvar zajedničku s mnogim drugim mrtvim slavnim osobama. Kao dijete patila je od ruku pedofila i bila je odlučna zaštititi djecu od iste sudbine koju je doživjela kao malo dijete.

Kao djevojčica, Heche je bila seksualno zlostavljana od strane svog oca pedofila. Heche je otkrila ovu informaciju u svojim iskrenim memoarima iz 2001., “Call Me Crazy”.

Žrtve mogu ići na bilo koji način. Ili odrastu i sami postanu počinitelji i nastave krug zla. Ili odbacuju zlo. Umjesto da dopusti da joj mladost slomi duh, Heche se zaklela da će iskoristiti svoje vrijeme na Zemlji kako bi je učinila boljim mjestom za druge.

Posljednjih godina, nakon svojih iskustava na rubu smrti, Matthew Perry dao je sličan zavjet da će zaštititi djecu od ruku elitnih predatora – da će svom životu dati smisao.

Za razliku od velike većine holivudskih zvijezda, Perry je smatrao da više nema što izgubiti i bio je spreman žrtvovati sve kako bi progovorio o zlu u srcu industrije zabave.

Stoga je vrlo sumnjiv način na koji je umro.

Uspješan i popularan holivudski insajder kojeg milijuni ljudi širom svijeta prate na društvenim mrežama, čovjek oštrog jezika koji je počeo iznositi svoje mišljenje bio je u jedinstvenoj poziciji da masama da crvenu pilulu.

Je li Matthewa Perryja “uklonila” sotonistička pedofilska elita?

 
Članak indeksiran 06.11.2023. Zadnji put osvježen 06.11.2023.

Ocijenjeno u analizi