Medicinska sestra rastužila sve: Slikala pacijenta u bolnici, porodica ga zaboravila, ali ne i ON (FOTO)

Izvor/medij: Objektiv.rs
Ocjena: Lažna vijest Neprovjereno Ispravljeno
Raskrinkano u: Fotografija goluba na bolničkom krevetu je autentična, ali ne i priče koje je prate

U posetu mu je dolazio samo golub, i to na svaka 2 dana

Neverovatna, emotivna i tužna priča širi se društvenim mrežama, a u pitanju je fotografija koja je mnoge rasplakala a ne zna se tačno odakle i kada je zabeležena.

Naime, na fotografiji je muškarac u bolničkoj postelji i golub koji je sleteo tačno na njega u krevet. Medicinska sestra koja se brinula za ovog pacijenta, i koja je objavila fotografiju, kaže da je on 23 dana u bolnici i da ga niko nije posetio sem ovog goluba. Kasnije su otkrili da je ovaj čovek svakodnevno hranio golubove u blizini bolnice, uključujući i ovog sa fotografije.

– Da čovek ne poveruje ali…Medicinska sestra koja je napravila fotografiju napisala je: „Prošla su 23 dana otkako je ovaj pacijent stigao u bolnicu, a tokom ta 23 dana niko od njegove porodice nije došao da pita za njegovo zdravlje. Ali golub dolazi svaka 2 dana i sedi na svom krevetu. Golub ostaje neko vreme, a zatim odleti. Kasnije smo otkrili da je ovaj čovek svakodnevno sedeo na klupi u parku u blizini bolnice i hranio golubove, uključujući i ovog. Ljudi brzo zaborave dobrotu, ali ptice pamte!- pisalo je ispod objavljene fotografije.

 
Članak indeksiran 13. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me