Mediji bruje: DNK na tanga gaćicama otkrio ubojicu srpske pjevačice

Izvor/medij: Slobodna Dalmacija
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Slučaj “Jelena Marjanović”: Klikbejt naslovi i monetizacija ubistva

"Riješeno je ubojstvo Jelene Marjanović, a DNK na tangama otkrio je ubojicu pjevačice" - zviždi naslov na srbijanskom Kuriru, koji donosi ekskluzivnu pozadinu monstruozne priče koja je prije godinu dana šokirala tamošnju javnost.

Istražitelji su, kako se navodi, utvrdili tko je prije skoro godinu dana brutalno ubio Jelenu Marjanović, ali i tko je pomogao da se sakriju tragovi.

Portal Alo, pak, donosi više podataka i prenosi izjavu sughovornika upućenog u tijek istrage:

'Uništio je naše živote, posebno našoj kćeri'

"Zasad je najsumnjiviji vozač koji je na dan Jeleninog ubojstva išao iz Turske u Austriju i Njemačku. Sumnja se da je on uočio Jelenu kako trči pored rijeke, izudarao je po glavi odvijačem i bacio u kanal".

Suprug brutalno ubijene pjevačice, Zoran Marjanović, ovih je dana izjavio kako je Jelena žrtva nasilnika koji je "obitelji uništio život, a najviše našoj kćerkici Jani."

"Profil bolesnog nasilnika još je misterija, nadamo se ne zadugo" - ustvrdio je Marjanović koji je, moguće, bio i upućen da istraga donosi sve konkretnije rezultate.

I njemački su se istražitelji zainteresirali za slučaj Jelene Marjanović, budući ih je scenarij ubojstva podsjetio na masovnog ubojicu koji je harao Njemačkom i Austrijom i na sličan način usmrćivao žrtve.

 

Članak indeksiran 15. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me