Mediji: Lepa Brena planira gradnju hotela i ski centra na Trebeviću

Izvor/medij: Katera
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Lepa Brena opovrgla medijske navode o planovima za skijalište i hotel na Trebeviću

Estradna zvijezda Lepa Brena, prema pisanju portala "Kliks" planira gradnju skijaškog centra i ski staza na Trebeviću, na području opštine Istočni Stari Grad, u Republici Srpskoj.

Kako ovaj portal piše, srpska pjevačica i njen muž, bivši teniski as Slobodan Boba Živojinović, namjeravaju uložiti novac u gradnju skijališta u široj zoni lokaliteta Brus.

Načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović potvrdio je za portal "Kliks" da je izmjenom regulacionog plana predviđena izgradnja dvije skijaške staze sa tri zone.

Slika

Gašanović, kako piše ovaj portal, nije želio govoriti o imenima investitora za ovaj projekat.

Međutim, prema pisanju "Kliksa", Lepa Brena i Boba Živojinović će uskoro doputovati na finalne razgovore sa čelnicima opštine Istočni Stari Grad.

Navodno, skijaška staza bi se prostirala na području od trebevićkog repetitora do lokaliteta Brus, gdje se sada nalazi poznato izletište, a kraj staze bi trebao biti izgrađen hotelski kompleks, sa ugostiteljskim objektom i velnes centrom.

Skijalište će biti u dužini od 700 metara sa jednim ski-liftom, a infrastrukturni projekat planiran je u sklopu budućeg "Parka prirode Trebević", piše "Kliks".

Članak indeksiran 25. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me