“Mene je zaobišao jer nemam ciganske krvi..” Dodikova ćerka o Draškovoj aferi sa Tanjom Savić…(FOTO)

Izvor/medij: Top Vijesti Balkan
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Top Vijesti Balkan: Izmišljanje izjava javnih ličnosti za klikove

Vjerujemo da su do sada apsolutno svi čuli da je Tanja Savić, poznata srpska pjevačica, uhvaćena ove godine na Jahorini s poznatim srpskim političarem Draškom Stanivukovićem. Tada je bio zaručen sa svojom dugogodišnjom djevojkom, a prema medijima ju je ostavio zbog treće djevojke?! Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a Tanja je tada bila u procesu koji je vodila sa sada već bivšim mužem.

Srpski mediji kontaktirali su i Tanju Savić koja je rekla da su samo dobri prijatelji, i ništa više od toga. Međutim, internet je čudo, jer su se tamo pojavile njezine fotografije i video zapisi s jednog od posljednjih nastupa, gdje joj se na pozornici pridružio nitko drugi do Draško Stanivuković.
Štoviše, na pozornici nije izgledalo kao da su njih dvoje uopće prijatelji, nego nešto puno više. Povodom cijele ove afere oglasile su se mnoge poznate osobe, a jedna od njih je i poznata srpska TV voditeljica Jovana Jeremić, koja je te podatke također iznijela neki dan u emisiji Paparazzo lov. Sada se oglasila i Gorica Dodik, poznata kći još poznatijeg političara Milorada Dodika. Bila je izuzetno oštra po tom pitanju, jer se zna da njen otac i Stanivuković nisu u najboljim odnosima.

“Naravno, jednu iznajmi da mu glumi devojku, drugu plati da ništa ne demantuje, sa trećom se snima. Prave od njega nekog frajera, a svi znaju pravu istinu pa i ovi što ga brane”,
Gorica je na ovaj način rekla da Draško nije toliko ženskar koliko ga prikazuju u javnosti.

Članak indeksiran 05. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me