Meteorolog priznaje da američka vojska menja vremenske prilike

Izvor/medij: Nulta tačka
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti Dezinformacija
Raskrinkano u: Meteorolog nije “priznao da američka vojska mijenja vremenske prilike”

Američki meteorolog je uhvaćen kako priznaje da američka vojska menja vreme.

Američki meteorolog je uhvaćen kako priznaje da američka vojska menja vreme.

Prema meteorologu, koji je svojoj publici objašnjavao anomalije na meteorološkom radaru uživo, vojska je imala vežbe poslednje dve nedelje što je promenilo vreme i „iako izgleda da pada kiša tamo, ne pada“. Pogledajte:

Weatherman accidentally admits military is altering weather. pic.twitter.com/jeOEdy0V9M

— Stew Peters (@realstewpeters) June 20, 2023

A za one koji kažu, „ovo zvuči kao luda teorija zavere“, šta ako vam kažem da imamo sve dokaze koji su nam potrebni za ove tvrdnje?

Edukator i aktivistkinja Pegi Hol je pronašla dokumente američke vlade od pre više od 50 godina koji pokazuju da je vlada priznala da je manipulisala vremenskim prilikama, uključujući uragane, u svoju korist.

Prema dokumentima, Odeljenje mornarice i Odeljenje vazduhoplovstva, zajedno sa Dženeral elektrikom, radili su zajedno na manipulaciji uraganima. A ako su ovo radili iza kulisa pre više od 50 godina, zamislite šta sada rade.

Informacije je otkrila Hol u radu koji je objavio General Electric pod nazivom Istorija projekta Cirrus od 1947. do 1952. godine, a koji je bio studija o tome kako čestice oblaka i modifikacije oblaka mogu uticati na uragane.

Zašto bi vlada pokušavala da manipuliše vremenom? Hol kaže da je svrha vladine manipulacije uraganom i šumskim požarima da unese strah, nesigurnost i izazove teškoće u određenim populacionim centrima, u cilju sticanja kontrole nad ljudima korišćenjem FEMA-e i federalnog finansiranja.

Pokazalo se da praksa zasejavanja oblaka srebrom i olovnim jodidom nije ništa novo.

Tokom rata u Vijetnamu, američka vojska je sprovela geo-inženjering modifikaciju vremena kao strategiju da puteve za snabdevanje pretvori u blato na ruti Ho Ši Min izazivajući kišu sa zasejavanjem oblaka.

Program hemijske promene vremena sproveden je sa Tajlanda preko Kambodže, Laosa i Vijetnama, a navodno su ga sponzorisali tadašnji državni sekretar Henri Kisindžer i CIA.

Onda je 2017. mejnstrim konačno uhvatio korak sa onim što su takozvani „teoretičari zavere“ znali decenijama.

Vremenska manipulacija je skočila iz „teorije zavere“ u mejnstrim realnost pošto je Kongres održao svoje prvo saslušanje o „geoinženjeringu“, pri čemu su Podkomitet Predstavničkog doma za životnu sredinu i Podkomitet o energiji raspravljali o tome kako vlada tajno kontroliše vremenske prilike.

A u novembru je Bajdenova administracija javno priznala da rade na kontroverznom planu solarnog geoinženjeringa u dogovoru sa Bilom Gejtsom.

Vodeći klimatolog osudio je plan Bila Gejtsa da rasprši hemikalije iznad površine Zemlje kako bi „zamračio sunce“ i „popravio globalno zagrevanje“ — a član Harvardskog tima koji radi na Gejtsovom projektu čak je priznao da je plan „zastrašujući”.

Jedna od direktora Harvardskog tima, Lizi Berns, priznaje: „Naša ideja je zastrašujuća… Ali i klimatske promene“.

Međutim, vodeći klimatolog Janoš Pastor – koji je savetovao UN i sada radi za njujoršku Carnegie Climate Governance Initiative – veruje da je „zastrašujuće“ zapravo potcenjivanje.

Prema Pastoru, plan rizikuje da izazove pustoš i haos širom planete. Pomislite na rat, pošast i glad.

„Ako koristite ovu tehnologiju i radite to loše ili nekontrolisano, onda možete stvoriti različite vrste globalnih rizika koji mogu imati jednake, ako ne i veće izazove globalnom društvu od klimatskih promena“.

Klimatolozi su takođe zabrinuti da bi takvo mešanje moglo nenamerno poremetiti cirkulaciju okeanskih struja koje regulišu naše vreme.

Ovo bi samo po sebi moglo da izazove globalno izbijanje ekstremnih klimatskih događaja koji bi mogli da opustoše poljoprivredna zemljišta, zbrišu čitave vrste i podstaknu epidemije bolesti.

Sve to postavlja pitanje zašto vlada menja vremenske prilike? Korišćenje zasejavanja oblaka za postizanje prednosti nad stranim neprijateljem je jedna stvar, ali modifikacija uragana, ciklona, ekstremnih temperatura i šumskih požara u SAD je sasvim druga stvar.

Amerika je bila pogođena teškim vremenskim prilikama u poslednjih nekoliko godina, a šumski požari su postali egzistencijalna pretnja za one koji žive u određenim delovima zemlje.

Sada kada znamo da je vlada priznala da kontroliše ekstremne vremenske prilike i šumske požare, zaslužujemo da tačno znamo šta rade sa ovim ovlašćenjima.

Jer, čitajući između redova, zvuči kao da Bajdenova administracija koristi ekstremne vremenske prilike kako bi izgradila argument za kažnjavanje rešenja za klimatske promene, uključujući poreze na ugljenik, trajne klimatske mere i „Zeleni sabat“.

Naravno, predložena „rešenja“ za „klimatsku krizu“ nisu ništa manje nego alati za postizanje potpune kontrole nad čovečanstvom.

U nedavno otkrivenom videu, Bil Gejts priznaje svom užem krugu da je „čista energija“ prevara i da ne rešava klimatsku krizu.

Protekle dve godine bile su kontrolna provera za najgore impulse autoritarnih vlada krajnje levice i javnost postaje mudrija i može brže da uoči prevaru. COVID je dozvolio navodno privremene mere da se preobraze u dvogodišnje „hitne“ restrikcije.

Prema upućenima, COVID je bio samo zagrevanje, a još jedna proglašena kriza bi trebalo da bude glavni događaj.

Svi znaci ukazuju na to da su klimatske promene sledeća kriza.

Nulta Tačka/TPV

Članak indeksiran 27. 07. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me