Raskrinkavanje.ba

Nulta tačka → Metju Peri se zakleo da će razotkriti holivudske pedofile, a potom je pronađen mrtav

31.10.2023
Tekst članka

Vest o smrti Metjua Perija zaprepastila je svet ove nedelje. Holivudski glumac koji je postao poznat glumeći Čendlera Binga u kultnoj seriji Prijatelji pronađen je mrtav u kadi u 54. godini.

Ali to nije cela priča. Daleko od toga. Kao i mnoge druge poznate ličnosti koje su umrle pre svog vremena poslednjih godina, Metju Peri se zakleo da će razotkriti elitni pedofilski lanac u srcu holivudske industrije zabave.

Dok su se u nedelju širile vesti o njegovoj sumnjivoj smrti, mnogi od njegovih najbližih izrazili su strah da ga je elita konačno ućutkala.

 

Metju Peri je pisao knjigu koja govori sve u mesecima pre svoje smrti, nastavak knjige Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar, a za rukopis se kaže da zadire duboko u skrivene uglove holivudske industrije zabave, bacajući svetlo na mračne tajne elite.

Prema rečima prijatelja, Peri je godinama prikupljao informacije i anegdote, sa ciljem da pruži neviđeni pogled na mahinacije Tinseltauna u obliku najeksplozivnijih memoara koji govore o svemu od Holivudskog Babilona.

Mnogi su spekulisali o motivacijama za Perijevu ispovest. Neki veruju da je to bila lična osveta, izazvana decenijama navigacije složenom mrežom holivudske politike i saveza. Drugi veruju da je to bio Perijev pokušaj da stekne stepen spasenja, njegov način da se udalji od tame, razaranja i kulture pića i droge koja ga je progutala od 14. godine kada se preselio iz Kanade u Holivud.

 

Kakva god da je bila motivacija, Peri je bio odlučan da razotkrije holivudsku elitu koja pleni decu, siluje ih, koriste ih kao valutu i ​​piju njihovu krv da bi dobili visok nivo adrenohroma.

Perijev Instagram nalog iznenada je postao aktivan u proteklih dve nedelje nakon dugog perioda mirovanja i fanovi su bili šokirani sadržajem. Bilo je mnogo postova o Betmenu, koje niko u to vreme nije mogao da razume. Zatim je postojao ovaj post – poziv na oružje da se razotkriju pedofili koji kontrolišu Holivud, uništavaju mlade živote i truju mase svojim toksičnim proizvodom.

Peri je upozoren da više nikada neće raditi u Holivudu osim ako ne odustane od planova za objavljivanje knjige koja govori sve. Međutim, to što je ucenjivan nije ga sprečilo. Perijevo debelo crevo je eksplodiralo 2017. godine, kao rezultat dugogodišnjeg opijanja, koje on opisuje kao samolečenje kako bi preživeo pokvareni holivudski sistem koji mu je polako slamao dušu od kada je bio 14-godišnji dečak. Kada se oporavio od kolapsa debelog creva – posle 14 operacija – Peri je pojačao svoju ispovest, odbio je da sasluša pretnje i sledio je svoje srce i sopstveni moralni kodeks.

 

Prema Periju, ako je postojao jedan način da se iskupi za svoje godine rasipničkog života u srcu holivudskog sistema, godine zatvaranja očiju pred zlim ekscesima elite, on je morao da uključuje razotkrivanje pedofilije u centru mračnog srca industrije.

 

 

Ulje na vatru dolile su priče o kasnim noćnim tajnim sastancima sa drugim glumcima, rediteljima i producentima. Priča se da je Peri sarađivao sa drugim insajderima, dodajući svedočanstva i osiguravajući tačnost svojih otkrića.

Prema rečima njegovih prijatelja, Peri je znao da su mu dani odbrojani. Jedna od poslednjih stvari koje je objavio na mreži bio je snimak njegovih ruku kako stavlja tri brusnice na sto.

Pevačica grupe Cranberries(brusnice), Dolores O’Riordan, umrla je od slučajnog davljenja 2018.

Kada se kombinuje sa drugim čudnim stvarima, postaje očigledno da je Metju Peri znao da je bio meta satanske krvne žrtve kao upozorenje drugim slavnim ličnostima, baš kao i mnoge ranije.

Prokleta slučajnost, njegova poslednja fotografija bila je u hidromasažnoj kadi, gde se na kraju „utopio“.

Elita voli da nam trlja lice o to. Ova mračna satanska praksa se zove Otkrovenje metode. Potičući iz drevnih rozenkrojcerskih tekstova, ovaj koncept se odnosi na proces izlaganja masa mračnoj stvarnosti, često na prikriven način, kako bi se zadobilo implicitno prihvatanje od strane masa.

Metju Peri se pridružio dugačkoj listi poznatih ličnosti koje su platile najveću cenu zato što su se usudile da dovedu u pitanje satanističku logiku u srcu industrije zabave. Hajde da razmotrimo sudbine još nekoliko pojedinaca koji su odbili da se pretplate na holivudski moralni kodeks i izašli su protiv trgovine decom i elitne pedofilije.

Holivudski glumac Isak Kapi, koji je postao poznat po tome što je govorio protiv holivudske pedofilije i satanističkog ritualnog zlostavljanja, pronađen je mrtav u Arizoni u 42. godini. Pre smrti, Kapi je izneo eksplozivne optužbe protiv holivudskih glumaca/reditelja/producenata A-liste uključujući Stivena Spilberga, Toma Henksa i Set Grina, optužujući ih da su pedofili. Takođe je rekao da nikada neće izvršiti samoubistvo.

Pol Voker, koji je takođe poginuo u sumnjivoj saobraćajnoj nesreći poput En Heč, navodno je primao informacije o elitnoj pedofiliji i bio je ućutkan od strane nadležnih.

Kris Kornel je takođe pronađen mrtav u sumnjivim okolnostima, a takođe je rečeno da radi na eksplozivnom razotkrivanju trgovine decom u vezi sa seksualnim odnosom.

Kao i njegov dobar prijatelj Čester Benington, čija je smrt šokirala svet.

A Avići, superzvezda di-džeja, koji je objavio uznemirujući muzički video, proglasio je „komercijalno samoubistvo” od strane svoje izdavačke kuće, u kojoj je glumio odraslu verziju dečje žrtve seksa. Poslednja scena u videu predstavlja političara sa natpisom pedofil na koži. Šta je Avići znao i šta je bilo u procesu otkrivanja masama? Pronađen je mrtav sa 27 godina, tako da nikada nećemo saznati.

Spisak poznatih ličnosti sa vezama za elitnu pedofiliju, koji su umrli iznenada i sumnjivo, nastavlja se i dalje… i dalje.

Tragično, En Heč se pridružila njihovim redovima prošle godine, ubijena u bizarnim okolnostima za koje mnogi veruju da je bila ritualna krvna žrtva.

Heč je imala jednu važnu zajedničku stvar sa mnogim drugim mrtvim slavnim ličnostima. Kao dete patila je od pedofila i bila je odlučna da zaštiti decu od iste sudbine koju je imala kao dete.

Kao mlada devojka, Heč je seksualno zlostavljao njen otac pedofil. Heč je otkrila te informacije u svojim iskrenim memoarima iz 2001. pod naslovom „Nazovi me ludom“.

Žrtve mogu odrasti na jedan od dva načina. Oni ili odrastaju da sami postanu počinioci i nastave krug zla. Ili odbacuju zlo. Umesto da dozvoli da detinjstvo uništi njen duh, Heč se zaklela da će svoje vreme na Zemlji iskoristiti kako bi je učinila boljim mestom za druge.

Poslednjih godina, prateći svoja iskustva bliske smrti, Metju Peri je dao sličan zavet da zaštiti decu od ruku elitnih predatora – da bi svom životu dao smisao.

Za razliku od velike većine holivudskih zvezda, Peri je osećao da nema više šta da izgubi i bio je spreman da rizikuje život kako bi progovorio o zlu u srcu biznisa zabave.

Zbog toga je način njegove smrti duboko sumnjiv.

Kao uspešan i popularan holivudski insajder koga prate milioni ljudi širom sveta na društvenim mrežama, čovek oštrog jezika koji je počeo da govori svoje mišljenje bio je u jedinstvenoj poziciji da zadivi mase.

Da li je satanistička pedofilska elita „napala“ Metjua Perija?

Nulta Tačka/TPV

Članak indeksiran 06.11.2023. Zadnji put osvježen 06.11.2023.

Ocijenjeno u analizi