MIGRANTI MLADIĆU RAZBILI LOBANJU! Incident u blizini ŽELEZNIČKE STANICE!

Izvor/medij: Espreso.rs
Ocjena: Dezinformacija
Raskrinkano u: Migranti kao “dežurni krivci” za ulične napade

Napad se dogodio sinoć u 19.20 časova u Ulici Halida Kajtaza u blizini Železničke stanice

Otac maloletnika koji je teško povređen na području sarajevske opštine Centar kada ga je napalo više nepoznatih lica koja su pokušala da ga opljačkaju, potvrdio je da su njegovog sina napali migranti.

Mladićev otac ispričao je za Klix.ba da je njegov sin krenuo kući oko 19.00 časova od Železničke stanice prema tunelu Ciglane, i da su mu spreda prišla dva migranta i uhvatila ga za "bubreg" torbicu koju je nosio.

"Tražili su mu pare, a onda su mu s leđa prišla još dvojica i počela da mu rovare po džepovima. Udarili su ga šipkom u glavu. Jedan čovek je zaustavio automobil, pomogao mu i odvezao ga u Hitnu pomoć. Ja sada tragam za tim humanitarcem da mu zahvalim", rekao je otac pretučenog mladića.

Prema njegovim rečima, migranti su mladiću razbili lobanju i on se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi.

"On je policiji dao detaljan opis migranata koji su ga napali", dodao je mladićev otac.

Maloletnik čiji su inicijali H.A. teško je povređen na području sarajevske opštine Centar kada ga je napalo više nepoznatih lica, koja su pokušala da ga opljačkaju, potvrđeno je ranije Srni u MUP-u Kantona Sarajevo.

Dežurni operativac rekao je da su maloletnika napala lica tamnije puti, i da je on prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane teške povrede glave.

Klix.ba saznaje da je mladiću u bolnici prvo zašivena rana na glavi, nakon čega je operisan, a zahvat je trajao gotovo tri i po časa.

Napad se dogodio sinoć u 19.20 časova u Ulici Halida Kajtaza u blizini Železničke stanice.

O napadu je obavešten Kantonalni tužilac u Sarajevu, a policija nastavlja rad na dokumentovanju krivičnog dela i pronalasku napadača.

Članak indeksiran 15. 05. 2019 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me