Migranti na Ilidži ilegalno otvorili kafić; pijančenja, tučnjave i drogiranja nesnošljivi

Izvor/medij: Priznajem.hr
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Kad huškanje “urodi plodom”: Lažna vijest zatvorila “migrantski kafić” na Ilidži

Građani Sarajeva suočeni su s još jednom nesnošljivom situacijom, a fokusu su opet ilegalni migranti. Naime, nekolicina njih je otvorila kafić na terminalu Ilidža, a danas je oko 19 sati policija na tom mjestu intervenirala po tko zna koji put zbog tučnjave.

Kako neslužbeno doznaje Dnevni avaz, članovi općinskog Povjerenstva za sigurnost danas su se službeno obratili Policijskoj upravi Ilidža u nadi da će se ovaj sigurnosni problem riješiti.

Uz to predstavnici vlasnika ugostiteljskih objekata na terminalu Ilidža namjeravaju se obratiti mjesnoj zajednici, Federalnoj inspekciji jer je za sada nepoznata osoba fiktivno iznajmila prostor iznad pekare gdje su migranti, bukvalno, otvorili kafić.

Kako navode, tu se okupljaju pijanče i drogiraju, a ilidžanski policajci najmanje tri puta dnevno dolaze na intervenciju zbog tučnjava i narušavanja javnog reda i mira.

U tom objektu su se potukli migranti oko 19 sati, a navodno je jedan ozlijeđen nožem.

Oko ovog objekta ovih dana i stanovnici Ilidže su se bunili. Jedan od njih je na Facebook profilu napisao:

– Svjedoci smo svakodnevnog bahatog ponašanja od strane N. N. osoba koje nemaju ni dokumente niti bilo što. Pušteni su i prepušteni sami sebi, a od silne droge i alkohola izgubili su pojam i tko su, prenosi Dnevni avaz./HMS/

Članak indeksiran 27. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me