MIGRANTI NASMRT PRETUKLI HRVATA (21) U NEMAČKOJ: Sestra skrhana bolom oprostila se od brata emotivnim stihovima!

Izvor/medij: Kurir
Ocjena: Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Migranti lažno okrivljeni za smrt mladića

Igor Stanković (21) iz Virovitice preminuo je u bolnici u Frankfurtu, gde je bio mesec dana u stanju kome, iz koje se nažalost nikad nije probudio.

 

Mladić je te subote, 18. novembra otišao sa prijateljima iz Majnca u Frankfurt u provod. U povratku, Stanković se na železničkoj stanici posvađao sa prijateljima i ostao da sedi na klupi. Oni su otišli, ali su se posle nekog vremena vratili po njega. Međutim, Stankovića nisu pronašli na mestu gde je ostao i vratili su se bez njega u Majnc.

Igorova sestra na svom se Fejsbuk profilu oprostila od njega stihovima:

"Gledam sunce na zapadu tone, tamo negde sviće bratu mome.
Imam brata kraj mene ga nema, odnela ga neka druga zemlja. Ti si negde s druge strane sveta, slike šaljes preko interneta. Noću sanjam njegov glas, nadam se da doći će čas da ga opet jako zagrlim".

 

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Igorovi roditelji su prijavili 20. novembra nestanak sine, jer im se , nakon što im se nije javljao na mobilni. I kompanija Lokor, za koju je Stanković radio na mestu montažera, je takođe prijavila njegov nestanak jer se nije pojavio na poslu ni u stanu.Nemačka policija pronašla ga je kakko pretučen leži na klupi bez svesti.

 

Nađen je kako leži pretučen na jednoj klupi.je čak na od napada na Policija je ponudila  5.000 evra za informaciju koja bi dovela do hapšenja nasilnika.

Prema saznanju policije njega je napala grupa od osam muškaraca u dobi 16-25 poreklom iz Severne Afrike i Jugoistočne Evrope. NAvodi se da su imali tamnu kosu i bili obučeni u tamnu odeću.
 

 

 

Kurir.rs/Fenix-magazin.de

Članak indeksiran 08. 01. 2018 Zadnji put osvježen prije 5 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me