Migranti u Sarajevu pretukli mladića, završio je na operaciji koja je trajala tri i pol sata

Izvor/medij: Jabuka TV
Ocjena: Dezinformacija
Raskrinkano u: Migranti kao “dežurni krivci” za ulične napade

Otac maloljetnog mladića koji je sinoć napadnut u Sarajevu, u blizini Željezničke stanice, potvrdio je kako su njegovog sina napali migranti koji su ga pokušavali opljačkati.

Migranti nasrnuli su na 17-godišnjeg H. A. u ulici Halida Kajtaza gdje su mu nanijeli teške ozljede glave, doznaje portal Klix.ba.

Krenuo je prema kući oko 19 sati od Željezničke stanice prema tunelu Ciglane. Tu su mu sprijeda prišla dva migranta i uhvatila ga za bubreg torbu koju je nosio. Tražili su novac od njega, a onda su mu s leđa prišla još dvojica i počela mu parati džepove. Udarili su ga šipkom u glavu. Jedan čovjek se zaustavio s automobilom, pomogao mu i odvezao ga u Hitnu pomoć. Ja sad tragam za tim humanistom da mu se zahvalim, priča otac pretučenog mladića.

H. A. potom je iz Hitne pomoći prevezen u bolnicu gdje su mu zašili ranu, a nakon toga je završio na operaciji koja je trajala gotovo tri i pol sata.

Razbili su mu lubanju, a sad je smješten na intenzivnoj njezi. On je policiji dao detaljan opis migranata koji su ga napali, dodao je mladićev otac.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije priopćili su kako je o ovom slučaju informiran županijski tužitelj u Sarajevu. Policija nastavlja rad na dokumentovanju kaznenog djela i pronalasku napadača.

(www.jabuka.tv)

Članak indeksiran 25. 05. 2019 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me