Milorad Dodik-Obecao sam Narodu da ce Srpska biti drzava za 2 godine.Cilj nam je iselit sto vise Bosnjaka iz Federacije a naselit Srba

Izvor/medij: Zabavne informacije
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest
Raskrinkano u: “Zabavne informacije” i ozbiljne teme

U Banjaluci se održava Forum boraca Srpske povodom 25 godina od osnivanja Boračke organizacije Republike Srpske, kojem prisustvovuje predsjednik RS Milorad Dodik i brojni zvaničnici.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Boračkoj organizaciji 25 godina postojanja i zahvalio na svemu što je ova organizacija uradili za unapređenje položaja boračkih kategorija. Dodik je poručio članovima BORS-a da ostanu čuvari Srpske.

– Slobode nema ako nema države. Zato smo mi formirali Republiku Srpsku – rekao je Dodik i dodao da su Srbi oduvijek bili slobodarski narod.

Predsjednik Srpske je rekao da mu je žao svake žrtve rata, ali da ga posebno bole srpske žrtve.

Dodik je ponovio da Srbi imaju dvije države- Srbiju i Republiku Srpsku.

– Moramo da vodimo računa o Republici Srpskoj, jer je to naš nacionalni interes. Republika Srpska ima sva obilježja države – istakao je on i dodao da je Srpska oduvijek suočena sa centralističkim težnjama u BiH.

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić zahvalio je svim borcima VRS za sve što su uradili za očuvanje i opstanak Republike Srpske.

– Da nije bilo vas, ne bi bilo ni naroda, ni Republike – rekao je Ivanić.

Članak indeksiran 21. 09. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me