Raskrinkavanje.ba

Reporter → Ministarstvo greškom objavilo tajni spisak špijuna u Srbiji, Grčkoj, Italiji, Makedoniji! Dvojica sede u Briselu! Ovo su njihova imena!

24.12.2018
Tekst članka

Svi ovi detalji objavljeni su na sajtu albanskog Ministra finansija u okviru izveštaja o finansijskoj situaciji službe ŠIŠ.

Sada ceo svet zna gde tačno operišu najbolji albanski špijuni, kolike su im plate, pa čak i koje vodoinstalatere, majstore i auto-mehaničare zovu radi popravki!

Očajan: Helidon Bendo, direktor ŠIŠ

ŠIŠ je albanska obaveštajna agencija koja operiše u zemlji i inostranstvu i odgovara direktno premijeru Ediju Rami. Ima pet organizacionih struktura: operativnu, spoljnoobaveštajnu, kontraobaveštajnu, službu za borbu protiv organizovanog kriminala i antiterorističku jedinicu.

 

Spisak špijuna, Foto: screenshot/Ministarstvo finansij

 

Na izvolte...

Zahvaljujući ovoj brljotini, sad se zna da im dva čoveka im sede na vrlo osetljivim pozicijama u sedištu NATO u Briselu! Ostali su na visokim diplomatskim pozicijama u Belgiji, Grčkoj, u Srbiji i južnoj srpskoj pokrajini Kosovu, Italji i Makedoniji.

Ove svoje špijune je odala Albanija:

1. Ferdinand Nuku

2. Kujtim Prifti

3. Robert Tuci

4. Nestor Babameto

5. Astrit Kinani

6. Nevzat Šehu

7. Tonin Prendi

8. Bardok Gega

9. Hazbi Brahja

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

UHAPŠEN POZNATI SPORTISTA! Izvukao bivšu ženu iz picerije, pa je ISTUKAO NASRED ULICE?!

SRBI U NEMAČKOJ OTKRILI KAKO IZGLEDA NJIHOV ŽIVOT "Radim kao babica za 2.500 evra, stan od 64 kvadrata plaćam 350... Evo koliko mi ostane!"

 

VREME NIJE NORMALNO Kraj "proleća u decembru"! Kiša će padati ceo dan, a predveče nas očekuje VELIKO IZNENAĐENJE!

Isponapijali smo se, a onda sam ga pitao kako će Jugoslavija izgledati nakon rata. Uzeo je jelovnik i nacrtao KARTU!

TRAMP NAPAO MERKELOVU IZA KULISA NATO SAMITA "Ti, Angela...", a onda joj prebacio što plaća Rusiji milijarde dolara za gas i struju!

 

 

Sada NATO ima ozbiljan problem, jer onaj ko uđe u albanski sistem, ulazi i u NATO sistem. Alijansa je objavila uzbunu najvišeg stepena ne samo zato što su agenti morali hitno da budu povučeni sa terena već i zbog straha da je njihova špijunska mreža otkrivena i u drugim delovima sveta.

- Možete da objavite svoj budžet. Ali da objavite imena i druge detalje o agentima - pa to je suludo! - kaže za Independent jedan operativac američke CIA koji je želeo da ostane anoniman.

- Svi ovi detalji objavljeni su zato što ih je sama institucija (ŠIŠ) dala uz spisak za isplatu plata. Nije trebalo da stavljaju tako poverljive informacije među redovne račune! - kaže za Independent izvor u albanskom Ministarstvu finansija koje je objavilo podatke.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

 

Brisel, EU, Foto: Profimedia

 

Spisak špijuna, Foto: screenshot/Ministarstvo finansij

Članak indeksiran 28.12.2018. Zadnji put osvježen 28.12.2018.

Ocijenjeno u analizi