Mirjana Karanović otvoreno o drogama: Bilo mi je strašno loše

Izvor/medij: Source.ba
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Velika očekivanja - Mirjana, Žika i 500 političara

Nikad me nije privlačila nijedna vrsta zavisnosti, ni o ljudima, ni o stvarima, ni o porocima. Ne volim kad neko ili nešto upravlja sa mnom jer sam osoba koja voli da kontrolira stvari

Mirjana Karanović bila je jedna od rijetkih javnih ličnosti koja je priznala da je probala i konzumirala droge, piše “Blic“.

Naime, iz perioda kada je imala 20-ak godina, glumica pamti eksperimentiranje s lakim drogama.

– Pa normalno, u to vrijeme pušili smo uglavnom marihuanu i hašiš. Početkom 90-ih, iz totalnog očaja nekoliko puta probala sam kokain, ali nisam njime bila oduševljena. Nekako, to nije bila moja droga – iskreno je tada priznala Mirjana, ali njenom eksperimentiranju tu nije bio kraj.

– I onda sam jednom probala ekstazi, ali mi je od njega bilo strašno loše i shvatila sam da se ne trebam s tim igrati. Nikad me nije privlačila nijedna vrsta zavisnosti, ni o ljudima, ni o stvarima, ni o porocima. Ne volim kad neko ili nešto upravlja sa mnom jer sam osoba koja voli da kontrolira stvari. Recimo, preko noći sam prestala pušiti i s tim nemam nikakav problem – pohvalila se 61-godišnja glumica.


(Admir Oručević)

Članak indeksiran 12. 03. 2018 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me