Mirnel S. (29) iz Brčkog o stravičnim iskustvima sa crnom magijom: Nakon prvog tretmana kod Kade, vidio sam svog dušmana!

Izvor/medij: Aura
Ocjena: Prikriveno oglašavanje
Raskrinkano u:  “Žena tri u jedan - Vidi, pomaže, štiti”: Prikriveno oglašavanje “magijskih usluga” na portalu “Aura”

Bolovi u stomaku bili su nesnošljivi. Čim bih ostao sam, krenuli bi napadi plača, panike, drhtavice. Prava agonija. Noću nesanica, danju nemir, trešenje u stomaku, bolovi, mučnina. Čim bih ugasio svjetlo, neko bi mi se prikrao za leđa i disao u vrat. Sa svima sam bio u konfliktu, s roditeljima najviše.

Problemi sa crnom magijom kod Brčaka Mirnela S., uspješno su riješeni zahvaljujući doktorici alternativne medicine, Kadi Radetinac, vidovnjakinji, parapsihologu, duhovnoj iscjeliteljki. Mirnela smo kod Kade i sreli. Kaže, krvi bi dao svojoj spasiteljki. Dok nije došao do nje, ludio je, gubio razum. On, sa svojih 190 cm visine, 110 kg težine. On, apsolvent medicine, trener borilačkih vještina. Glas mu drhti dok se prisjeća svih preživljenih poniženja, strahova…

 

– Ni sam ne može da vjeruje sa čim se suočavao. Opisuje to kao bunilo. Slike su pomiješane. Traži riječi da objasni šta znači biti opsjednut, šta znači ne vladati svojim postupcima, emocijama, tijelom…

Od snagatora do plačljivka

– Imao sam velike, čudne strahove. Čuo bih neke zvukove, i to samo ja. Kao da je neko upravljao sa mnom, naređivao mi šta radim. U periodu kad sam trebao da zasnivam porodicu, da se zaposlim i privedem studij kraju, ja sam obilazio ljekare. S roditeljima ali i sam, svuda sam hodao, mnoge iscjelitelje obilazio. Na kraju, majka koja čita Auru, nazvala je Kadu. Ona je rekla da se samo pridržavamo njenih uputa i da će sve biti u redu. Tako je i bilo – priča Mirnel.

Pet godina je naš sagovornik tražio lijek, našao ga je tek prije dva mjeseca kod Kade.

Kada: Specijalnost joj je pomaganje na daljinu, samo je trebate pozvati: 062/903-794

– Posjetio sam je da vidim umijeli li ona otkriti uzrok mojoj nervozi, iznednim napadima plača, čudnim snovima i problemima sa stomakom. Društva nisam imao svo to vrijeme, jer mi je bilo milije da sjedim sam u sobi, naričem nad svojom sudbinom. I bilo me strah da me drugari ne vide da plačem. Baš sam bio plačljivko – sjeća se Mirnel.

Crna magija pod kojom je bio, a da to nije ni znao, svakim danom uzimala je veći danak. Uskoro, naš sagovornik nije bila uopće razumna i svjesna osoba.

  • Valjda to magiji i jeste cilj – veli on – da čovjeku oduzme razum, da misli kako je jedino on u pravu a da svi drugi oko njega griješe.

Starac Fočo od stotinu ljeta

A osim psihičkih, imao je Mirnel i mnoštvo fizičkih simptoma.

– Bolovi u stomaku bili su nesnošljivi. Čim bih ostajao sam, doživio bih veliku napetost i napad plača. Sa roditeljima sam uvijek bio u konfliktu. Noću nisam mogao oka da sklopim. Kada bih ugasio svjetlo, osjećao sam kao da mi neko diše za vratom. Ludio sam, strahovao od vlastite sjene. Ja, trener borilačkih vještina, ogroman, snažan, mišićav mladić. A ponašao sam se kao starac Fočo od stotinu ljeta.

A onda, sve se saznalo na tretmanima kod Kade.

– Za vrijeme njenih tretmana, čupao sam kosu s glave. Vrištao. Nešto u meni je vrištalo.

– Za vrijeme egzorcizma vidio sam neopisive slike, osobe i nešto što se nikada opisati ne može. Ko je taj ko će mi danas reći kako sve umišljam, kako duhovni svijet ne postoji, kako ne postoji vrag? Molite Boga da to ne doživite. Pred očima mi se ukazala kolegica s fakulteta, odjevena u bijelo, mrtva ozbiljna. Stajala je u obruču vatre. Nisam znao šta to znači. Kada je rekla da je to naručioc mojih nevolja.

Zlobna kolegica s fakulteta

– Za vrijeme studija smo se družili, ja joj pomagao jer je bila lošiji student. Kad se ukazala prilika za praksu i to plaćenu, bio sam prvi na listi kandidata. Uz moju pomoć i preporuke našem asistentu, ona je dospjela na drugo mjesto. Nudila mi je svesrdno svoje usluge u krevetu, za moje intelektualne sposobnosti. Na ispitima je prepisivala od mene, izrađivao sam joj radove…i onda, uklonila me magijom ispred sebe, dobila posao, odselila se u Njemačku. Iskoristila me, a svo to vrijeme dok sam nemoćan dane i noći provodio u kući, jadikujući nad svojom sudbinom, ona mi nije pala na pamet uopšte. Kod Kade, ukazala se odmah.

– Uglavnom, kad me Kada konačno izliječila, izbistrila razum, vratio sam se starim aktivnostima. Raspitao i za tu vješticu, saznao da joj je dobro išlo sve dok sam ja propadao. A onda, sravnjeni su računi. Gledao sam kako je vjerenik ostavlja, kako dobija otkaz, obolijeva. Iz prikrajka sam pratio njenu sudbinu i još uvijek je pratim. Ko drugome jamu kopa, kad tad sam u nju upadne. Nimalo mi je nije žao, uživam gledajući je kako tone…

IZ KADINE RIZNICE MUDROSTI

So skida urok!

Uvijek kad vam neko nešto kaže, prvo pogledajte ko vam kaže, a ne šta vam kaže.

Bježite od negativnih osoba i negativnih misli. Dajite od sebe drugima pozitivu i to će vam biti vraćeno.

Kad dobra osoba preseli na onaj svijet, a živjeli ste recimo s njom, slobodno nosite njenu odjeću. To je dobro i vama daje zaštitu.

Jaka volja i organizam jača optimizam. Ne osvrćite se nazad. Idite i gledajte samo naprijed uz Božju pomoć.

Ne pričajte o prošlosti, to samo pogorša stanje.

Nemoj dozvoliti da zbog malog nesporazuma izgubiš veliko prijateljstvo.

Ne zaboravi da je ponekad stvar nevjerojatne sreće kad ne dobiješ ono što želiš.

Kad naveče liježete, okrenite se na desnu stranu i zamolite Boga na svoj način da vam pomogne da brže zaspite, zamolite ga svoje zdravlje, zdravlje svoje porodice i zdravlje svih dobrih ljudi na svijetu.

Prizivajte Allaha (Boga) svako jutro da je uz vas. Ne obraćajte Mu se samo kad ste u nevolji, već uvijek!

Kako se sami možete osloboditi uroka? Tri puta uzmite so u ruku, okrenite oko glave i zamoliti Boga da uroci odu preko devet gora i planina, i onda so pod vodu staviti i govoriti:”Kako se topila ova so, tako se topio urok s…(ime osobe sa koje skidate uroke).

Suđe nikad naveče ne ostavljajte neoprano. Operite, posušite, složite. Inače, tu će cijelu noć kolo šejtani igrati, a vi i vaša porodica ćete sutradan iz tog suđa jesti šejtanov izmet. A onda vam slijede teška stanja u vidu halucinacija, psihičkih poremećaja i sl.

Kontakt Kade Radetinac: 062/904 793

Članak indeksiran 15. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me