Raskrinkavanje.ba

Prostaclean BiH → Mišljenje glavnog hrvatskog urologa: "Od učestalog mokrenja do raka prostate – jedan korak! Kako na vrijeme prepoznati prijetnju?"

18.07.2023
Tekst članka

Mišljenje glavnog hrvatskog urologa: "Od učestalog mokrenja do raka prostate – jedan korak! Kako na vrijeme prepoznati prijetnju?"

Mišljenje glavnog hrvatskog urologa:
"Od učestalog mokrenja do raka prostate – jedan korak! Kako na vrijeme prepoznati prijetnju?"

Magistar javnog zdravlja

Doktorka Lidija Bardek

dr, kardiolog, internista, magistar javnog zdravlja, gradski ljekar; Besplatni zdravstveni savjeti, pisac. Doktorka  Lidija Bardek dijeli savjete i videozapise o svim zdravstvenim problemima, poput zdravlja muškaraca i žena, srčanih bolesti, vježbanja, fizikalne terapije, mentalnog zdravlja i drugih.

Radno iskustvo - više od 16 godina

 

KUPI PROSTACLEAN

Dobar dan! Već sam mnogo puta govorila o prostatitisu, kako se u početnoj fazi bolest praktički ne može manifestirati, ali smanjenje razine potencije i problemi s mokrenjem prvi su znak bolesti u nastajanju. Najvažnije je ne odlagati! Impotencija je najbezopasniji ishod ove bolesti.
 

Mnogo opasnije je stvaranje tumora – adenoma prostate, koji najčešće dovodi do raka prostate. Zato, bolest prostatitisa nosi nekoliko opasnosti za muškarca odjednom, od kojih su glavne: impotencija, adenom prostate i rak prostate.

Prvi znaci prostatitisa:

  • Česti nagon za mokrenjem;

  • Smanjena potencija (erektilna disfunkcija);

  • Problemi s mokrenjem;

  • Nelagoda ili bol u preponama i donjem dijelu leđa.

185-e98915b2107feb9633184e1f34c8f40f.jpg

Uklonjen tumor prostate (prečnik 65mm)

Štoviše, impotencija se javlja u 100% slučajeva, tj. svaki muškarac koji ima prostatitis. Neki ranije, neki kasnije, ali uvijek. Rak prostate javlja se u kasnijim fazama prostatitisa, ali također nije neuobičajen. Oni muškarci koji ne liječe prostatitis i žive s njim, zapravo se "igraju vatrom".

Ako želite dugo živjeti i imati dobru erekciju, prostatitis treba liječiti. I to morate učiniti što je prije moguće. Problem je što većina oboljelih jednostavno ne ode liječniku po pomoć. Neki to ne smatraju opasnim, neki smatraju sramotnim. Kao rezultat toga, dolazimo do situacije da pacijenti jednostavno ignoriraju bolest. A ako i traže pomoć, onda najčešće u onim trenucima kada je već prekasno i kada se kancerogeni tumor počne razvijati.

211-5a1f952e47ccb368562f481d0842fa7e.jpg

Operacija za uklanjanje raka prostate

Mora se shvatiti da je prostatitis smrtonosna bolest, čija je jedna od glavnih opasnosti razvoj raka prostate. Što, međutim, najčešće dovodi do smrti bolesnika. Ako se ne liječi, bolest ponekad brzo napreduje, dovodeći do raka unutar 1-2 godine.

Ali sada muškarci imaju jedinstvenu priliku da se jednom zauvijek riješe ove bolesti, bez redovnih posjeta klinici.

Činjenica je da se krajem 2021. godine pojavio revolucionarni lijek koji brzo obnavlja funkciju prostate, uklanja upale, potpuno liječi čak i kronični prostatitis, a također značajno povećava potenciju i trajanje spolnog odnosa. Naziv ovog lijeka je Prostaclean..

ProstaClean_mockup_1-01-removebg-preview.png

U Znanstvenom centru za urologiju uspješno su završena klinička ispitivanja lijeka nove generacije - Prostaclean, kreiranog za borbu protiv prostatitisa.

Press služba instituta objavila je sljedeće:

  • Učinovitost Prostaclean, izračunata prema standardnoj metodi (broj oporavljenih pacijenata u odnosu na ukupan broj pacijenata u grupi od 100 osoba na liječenju) iznosila je 98%;

  • Odsustvo manifestacija bolesti nakon prestanka uzimanja lijeka (prema rezultatima opservacija za šest mjeseci) iznosilo je 99%;

  • Nakon tjedan dana korištenja lijeka, svi pacijenti su primijetili značajno povećanje libida i potencije;

  • Lijek je doprinio povećanju trajanja seksualnog odnosa kod 95% ispitanika;

  • Nije bilo neželjenih nuspojava, uključujući alergijske reakcije:

  • Revolucionarni lijek Prostaclean prepoznat je kao vodeće sredstvo u borbi protiv prostatitisa.

 

KUPI PROSTACLEAN

Ante Ravčić - šef klinike i odjela za urologiju, zamjenik direktora Istraživačkog instituta u oblasti uronefrologije i reproduktivnog zdravlja ljudi, dopisni član Nacionalne akademije znanosti, profesor, poznati urolog. Radno iskustvo - više od 45 godina.

Mišljenje stručnjaka o Prostaclean

olddoc.png

Do ove godine u Bosni nije postojao učinkovit i, što je najvažnije, pristupačan lijek za liječenje prostatitisa. I to je dovelo do nevjerojatnih posljedica - razina bolesti bila je 45% odrasle populacije i, što je najgore, 30% među mladim muškarcima. Prostaclean je revolucija u liječenju prostatitisa, pravi lijek za sve. Učinkovitost lijeka dokazana je u Bosni, ali i Europi. Jedinstveni sastav i otkriće živih stanica od strane znanstvenika učinili su Prostaclean nezamjenjivim kod prostatitisa.

Lijek je prošao klinička ispitivanja u Bosni. Rezultati su bili pravi šok za urologe. Oko 98% svih pacijenata oporavilo se bez ikakvih recidiva. U svemu ostalom simptomi su potpuno nestali i upalni procesi u prostati su prestali. Međutim, kod preostalih 2% pacijenata moglo je doći do recidiva, koji su, međutim, nestali daljnjom primjenom Prostaclean.

Također, zbog kombinacije jedinstvenih komponenti u Prostaclean, dolazi do izraženog višestrukog povećanja potencije i trajanja seksualnog odnosa.

Prostaclean je dobar jer rješava problem na složen način. Ima fenomenalan ljekoviti učinak na cijeli muški genitourinarni sustav. Jednostavno rečeno, nakon korištenja proizvoda, muško tijelo počinje funkcionirati na razini od 25 godina. Zato ga preporučam apsolutno svim muškarcima. Čak i ako nema prostatitisa, lijek će provesti učinkovitu prevenciju i značajno povećati potenciju.

Osim u Bosni, lijek je certificiran u Europi. Klinička ispitivanja su u potpunosti potvrdila nalaze. Francuzi su čak dobili i veću stopu oporavka.

Prostaclean se trenutno ne može kupiti u ljekarnama u Bosni. Mnogo puta smo pokušali da se provučemo u lance ljekarni, ali oni nam žele postaviti najveću moguću cijenu i prodati nekoliko puta skuplje nego što mi želimo. Vidite, Zavod za urologiju je neprofitna struktura. I nije nam cilj zaraditi novac. Samo želimo pružiti ovaj alat cijeloj populaciji. A glavni cilj farmaceutskih lanaca je profit. Zato imamo radikalno različite pristupe cijenama. Dok se ovaj problem ne riješi, Prostaclean se neće pojaviti u ljekarnama.

Ima i dobrih vijesti! Krajem prošle godine dodijelili smo seriju lijeka namijenjenu prodaji u Bosni. Sada smo odlučili da bi bilo pošteno svima dati priliku da dobiju Prostaclean na akciji od 50% popusta. Odmah da vas upozorim da su količine ograničene. Oni koji ostvare popust dobit će lijek ranije od ostalih. Da biste ostvarili popust do 50%, morate sudjelovati u službenom izvlačenju, objavljenom na ovoj stranici u nastavku.

Odlukom Instituta za zdravlje pokrenuta je akcija. Svi mogu učestvovati u akciji, koristiti ProstaClean i podeliti svoje rezultate. Do 05.09.2023 (isključivo) svako može učestvovati u zvaničnoj formi za narudžbu dobiti ProstaClean!

Pomozite svom tijelu da se riješi prostatitisa!

315748-P8TAKF-604-removebg-preview.png

FORMULA PROIZVEDENA
U NJEMAČKOJ

ProstaClean_mockup_1-01-removebg-preview.png

IME I PREZIME 

 

BROJ TELEFONA 

 

NARUČI ODMAH

 

Ispunite obrazac za naručivanje
«ProstaClean» 
Kapsula po AKCIJSKOJ CENI!

Sve što treba da uradite je da unesete svoje ime i broj telefona.

AKCIJSKA CIJENA: 59.90KM
STARA CIJENA: 135.00KM

Prirodan sastav 

Sveobuhvatan učinak poboljšanja zdravlja

Sniženo jos 5 pakovanja

Članak indeksiran 05.09.2023. Zadnji put osvježen 05.09.2023.