Мобилна клиника нуди деци бесплатан сладолед за вакцину, не треба дозвола родитеља

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vakcinacija djece u Torontu kao prilika za manipulativno izvještavanje

Деца у Канади од 12. године добијају бесплатан сладолед ако приме Фајзерову експерименталну мРНК терапију „вакцином“, без одобрења родитеља!

Клиника за мобилне вакцине у Канади нуди деци бесплатан сладолед у замену за вакцинацију, а није потребна дозвола родитеља. Полиција чува место како би спречила родитеље да интервенишу.

„Хелт Канада“ је 5. маја одобрио вакцину Фајзер КОВИД-19 за оне од 12 до 15 година, што је Канаду учинило првом земљом која је то учинила“, известио је „Торонто Стар“ у петак. „У Торонту, онима од 12 до 15 година није потребан родитељ или старатељ који ће им одобрити да приме вакцину.“

ЦДЦ истражује десетине извештаја о упали срца (миокардитису) код тинејџера и младих који се јављају четири дана након пријема друге дозе вакцине Фајзер Модерн мРНА, објавио је у суботу „Дејли мејл“.

База података ЦДЦ ВАЕРС пријавила је од петка 943 нежељена дејства код деце узраста од 12 до 17 година. Према ЦДЦ-у, млади људи од 0 до 19 година који се заразе коронавирусом имају стопу преживљавања од 99,997%.

Članak indeksiran 07. 06. 2021 Zadnji put osvježen prije 6 dana
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me