Mobilna klinika nudi deci besplatan sladoled za vakcinu, ne treba dozvola roditelja

Izvor/medij: Pravda
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vakcinacija djece u Torontu kao prilika za manipulativno izvještavanje

Deca u Kanadi od 12. godine dobijaju besplatan sladoled ako prime Fajzerovu eksperimentalnu mRNK terapiju „vakcinom“, bez odobrenja roditelja!

Klinika za mobilne vakcine u Kanadi nudi deci besplatan sladoled u zamenu za vakcinaciju, a nije potrebna dozvola roditelja. Policija čuva mesto kako bi sprečila roditelje da intervenišu.

„Helt Kanada“ je 5. maja odobrio vakcinu Fajzer KOVID-19 za one od 12 do 15 godina, što je Kanadu učinilo prvom zemljom koja je to učinila“, izvestio je „Toronto Star“ u petak. „U Torontu, onima od 12 do 15 godina nije potreban roditelj ili staratelj koji će im odobriti da prime vakcinu.“

CDC istražuje desetine izveštaja o upali srca (miokarditisu) kod tinejdžera i mladih koji se javljaju četiri dana nakon prijema druge doze vakcine Fajzer Modern mRNA, objavio je u subotu „Dejli mejl“.

Baza podataka CDC VAERS prijavila je od petka 943 neželjena dejstva kod dece uzrasta od 12 do 17 godina. Prema CDC-u, mladi ljudi od 0 do 19 godina koji se zaraze koronavirusom imaju stopu preživljavanja od 99,997%.

Bašar al Asad ubedljivi pobednik na izborima! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: srbin.info

Članak indeksiran 07. 06. 2021 Zadnji put osvježen prije 6 dana
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me