Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović sahranjen u tajnosti? EVO KADA SU GA POKOPALI

Izvor/medij: Čizmica TV
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Portali proširili neistinu da je ubica iz Gradačca “ukopan u tajnosti”

Prema neslužbenim informacijama koje dolaze iz Tuzle, ubica Nermin Sulejmanović ukopan je u potpunoj tajnosti u blizini Gračanice.

Ukopan je, prema nezvaničnim informacijama u četvrtak ujutro, piše GP Maljevac.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović ubio je partnericu Nizamu Hećimović te oca i sina, državljane Republike Turske. Pored tri ubistva, teško je povrijedio vatrenim oružjem još dvije osobe te je počinio samoubistvo.

Jutros je naloženo vještačenje mobilnog telefona ubice što bi moglo otkriti s kojim sudijama i policajcima je razgovarao, ko je bio “krtica” u MUP TK i otkrio adresu njegove partnerice Nizame Hećimović koju je ubio, što je prenosio uživo na Instagram profilu.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje partnerice Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Četiri dana prije ubistva sutkinja Opštinskog suda u Gradačcu donijela je rješenje kojim se ne određuje mjera zabrana prilaska nasilniku. Predsjednica suda je to rješenje opravdala riječima da policija nije dostavila dokaze.

Nakon što je ubio Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je svirepo ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Članak indeksiran 21. 08. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me