MONSTRUMI! Klinton i Epstajn orgijali sa devojčicama sa Kosova: Jezivi detalji trgovine decom za pedofilske orgije moćnika

Izvor/medij: Republika.rs
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vrtoglava putanja lažne vijesti o “Clintonovim orgijama sa kosovskim djevojčicama”

Sjedinjene Države i njihovi saveznici u NATO, kao i Ujedinjene nacije, već nekoliko godina javno kažu da korumpirani zvaničnici unutar takozvane kosovske vlade i policije s vremena na vreme učestvuju u ilegalnoj trgovini decom za pedofilske orgije i druge zločine.

Takozvana država Kosovo je, otkad ju je Zapad priznao, već više od decenije konačno odredište brojnih otetih devojčica i dečaka.

Na primer, u svojoj tromesečnoj istrazi Global Post je otkrio da su najviši nivoi kosovske vlade, koju podržavaju SAD, umešani u ovu trgovinu ljudima. Žrtve su najčešće maloletne devojčice i tinejdžerke koje su otete, zavedene i prisiljene na seksualno ropstvo.

Na takozvanom Kosovu postoji prostitucija koja služi međunarodnoj zajednici, američkim i NATO vojnim snagama. Ali češće, kažu istražitelji, tamo je središte trgovine ljudima, decom i ženama koji se prodaju i prostitutki za prostituciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Izraelu, prestonicama zapadne Evrope i drugim mestima.

Tanjug/AP

Hilari i Bil

Global Post je dobio nekoliko obaveštajnih izveštaja od vojnih i obaveštajnih službi NATO u kojima se tvrdi da su stariji bivši komandanti OVK, danas sve političari na funkcijama, bili umešani u posao seksualnog ropstva i dečje prostitucije. To je već godinama poznato u SAD, NATO i UN, navode obaveštajni izvori.

Dečja prostitucija se pojavila posle okupacije srpske pokrajine. Jedan pripadnik mirovne misije UN na Kosovu, koji je tražio da se ne imenuje, ispričao je: "Često drugi čuvari bordela prodaju i muslimanske devojke. Njima se trguje kao govedima i rutinski ih tuku i drogiraju. Ako devojka pokuša da pobegne, siluju je i muče, a nekad joj kažu da će je majka vratiti kući, gde će je ubiti."

 

Tanjug/AP

Pročitajte još:

Za 20 američkih dolara dete je ostavljeno "klijentu" na 30 minuta. Za 2,50 američkih dolara klijent je mogao da kupi flašu piva dok se zadovoljavao.

Sva deca dobijaju tri slaba obroka dnevno, prljavo mesto za spavanje i oskudnu odeću koju moraju da nose da bi privukli klijente.

FRN je pre nekoliko meseci objavio nekoliko članaka o Džefriju Epstajnu i njegovom pedofilskom krugu. Treba napomenuti da, uprkos optužnici u slučaju dečijeg ropstva, ona definitivno ne pokriva sve stravične zločine Epstajna i njegovih prebogatih i premoćnih "prijatelja". To je samo vrh ledenog brega.

Tanjug/AP

Džefri Epstajn u sudnici

Mnogo pre perioda 2002-2005, koji je obuhvaćen saveznom optužnicom, Epstajn je bio umešan u pedofilsku šemu u koju su takođe uključeni brojni visoki NATO i američki zvaničnici, vojska i političari. To se dešavalo devedesetih godina prošlog veka, za vreme NATO agresije i demontiranja Jugoslavije.

Pored zvaničnog prisustva NATO i SAD, zapadni PMC-ovi (privatni vojni izvođači) takođe su bili prisutni (pre svega MPRI) i uključeni u pedofilsku šemu - jedan od brojnih ratnih zločina koje su zapadni mediji prikrili.

Umešanost moćnog političkog klana Klinton i njihov uticaj (zajedno sa mnogim drugim moćnim američkim političarima, poput Medlin Olbrajt i Džozefa Badena) je glavni razlog zbog kog je ovaj gnusni zločin ne samo stavljen na stranu, već i potpuno ignorisan.

Međutim, Klintonovi (i Epstajnovi) "humanitarni napori" u bivšoj Jugoslaviji nisu prošli nezapaženo. Mnogi su je pažljivo slušali i gledali.

youtube.com/Varied Perspective Technologies, LLC

Esptajnovo ostrvo na kome su održavane orgije

Jedna bivša robinja svedočila je da je bivši američki predsednik Bil Klinton bio prisutan tokom seksualnih zabava u kojima je učestvovalo do dvadeset tinejdžerki na usamljenom ostrvu na Karibima.

Postoje snimci i dokazi da je Klinton nekoliko puta leteo na ostrvo Epstajnovim privatnim avionom.

Bil Klinton je bio u tako bliskoj vezi s Epstajnom, da je u kući milijardera pedofila pronađena slika bivšeg predsednika u ženskoj haljini i crvenim štiklama. I dok je Epstajn optužen zbog pedofilije, i mnogi tvrde ubijen u zatvorskoj ćeliji, Bil Klinton, ali i britanski princ Endru, ostali su netaknuti. Mrtva usta ne govore, pa najcrnje Epstajnove tajne verovatno nikad neće izaći na videlo.

Članak indeksiran 20. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me