Raskrinkavanje.ba

Pet face → MONSTRUOZNA BRUKA – Srbi uhapšeni jer su ukrali dva kengura iz zoo vrta i ispekli ih na ražnju!

11.01.2022
Tekst članka

Ako ste mislili da je ovo vest koja je preuzeta sa portala NEWS NET, nažalost, prevarili ste se. Ovo se zaista dogodilo, a pojedinci su ponovo stvorili ružnu sliku o Srpskom narodu i Srbiji. Umesto da pokažemo dostojanstvo i časno podržimo pravnu borbu Novaka Đokovića, neki od nas su se poneli kao najgori i najmonstruozniji zločinci koji ne biraju žrtve da pokažu svoju pravu prirodu.

Šest muškaraca iz oblasti Hamiltona u Kanadi optuženo je za provalu u zoološki vrt Toronta i kidnapovanje dva retka zapadna siva kengura u znak odmazde što je srpskoj teniskoj zvezdi Novaku Đokoviću odbijen ulazak u Australiju.

Pročitajte i ovo: ČUVAO MRTVU BRAĆU NA PUTU – Jedini preživeo, sada mu je potreban dom.

Uhapšeni su pošto su se na društvenim mrežama pojavile fotografije muškaraca kako peku ove dve retke životinje na lokalnom fudbalskom terenu.

https://en.srbizasrbe.org/

Prijava je stigla od žene koja se sa svojim psom šetala u okolini. Primetila je muškarce koji piju, pevaju i ljube se međusobno. Kada je prišla da ih upozori da krše brojne propise, jedan od njih joj je ponudio da doda svog psa na ražnju.

Muškarci se tu nisu zaustavili. Nastavili da se hvale da su ponosni što su pravoslavni Srbi, a zatim da je vređaju. Kada je policija stigla, jedan od njih je, očito veomapijan, počeo da svlači odeću, da policajce naziva „NATO ubicama“ i počeo da defiluje po parku sa glavom jednog od ubijenih kengura uz psovke i uzvike podrške Novaku Đokoviću.

https://en.srbizasrbe.org/

Istražitelji su naknadnom DNK analizom mesa utvrdili da se radi o retkim zapadnim kengurima koji su dan ranije nestali iz Zoološkog vrta u Torontu. Šestorica Srba su zadržani u pritvoru bez mogućnosti kaucije iako što su tražili da budu pušteni zbog Prvoslavne Badnje večeri.

Uprava zoo vrta je održala lekciju svima koji misle da imaju pravo da muče i ubijaju i da se kriju iza svojih “patriotskih”, nacionalnih i verskih načela i prava. Organizovali su komemoraciju kengurima Skipu i Ralfu a sve donacije koje su prikupljene tom prilikom prosledili su humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe koja radi u Kanadi.

Izvor:  worldgreynews.com

Članak indeksiran 12.01.2022. Zadnji put osvježen 12.01.2022.

Ocijenjeno u analizi