„Можда ће мушкарци који се вакцинишу желети да замрзну сперму је језива реченица“

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Branimir Nestorović nastavlja dezinformisati o pandemiji Covid-19

Пулмолог др Бранимир Несторовић гостујући на ТВ Прва открио је да није изричито против вакцина иако разлога за сумњу у квалитет истих има, али и открио која вакцина је његов фаворит.

„Оне су као одобене, а нису ододбрене. Одобрене су по хитној процедури због тога што је епидемија. Ово вакцинисање по свету је практично још увек наставак клиничких студија. Ми и даље немамо доказа да Фајзерова вакцина штити од тежих облика блести, а немамо ни доказа да смањује трансмисију вируса. И на њиховом сајту пише да се процес тестирања вакцине завршава 1. јуна. И оно што пише ‘Можда ће мушкарци који се вакцинишу желети да замрзну своју сперму јер постоји питање фертилитета’ је језива реченица, а онда даље стоји да ‘није испитиван утицај на трудноћу јер нису завршене студије на мишевима'“, упозорава др Несторовић.

 

Foto: Printskrin/Prva TV

Он лично више верује у руску вакцину.

„Свиђа ми се што су се удружили са Оксфорд/АстраЗенеком јер је та екипа озбиљна екипа. Они су имали медијски пех кад је један њихов добровољац умро, а уопште није добио вакцину за коронавирус него за менингитис, па је то добило невероватне размере. Кад би морао да бирам ипак би изабрао руску. Ова верзија сада је доста усавршена у односну на ону у априлу месецу. Код Бионтекове вакцине је много непознаница и нећемо видети нека нежељена дејства још дуго времена. Она је одобрена са два месеца праћења, а то је баш кратко“.

 

https://twitter.com/srbininfo/status/1342747260531175424?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1342747260531175424%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsrbin.info%2Fdrustvo%2Fmozda-ce-muskarci-koji-se-vakcinisu-zeleti-da-zamrznu-spermu-je-jeziva-recenica%2F

Према њговим речима у суштини свега је политика јер су Руси нудили своју вакцину и технологију УН и целом свету, а ови нису хтели ни да разговарају.

„Е сад кад је једна група научника из Оксфорда и из Америке рекла да је вакцина врло озбиљно прављена онда су их напљували најстрашније. Русија је опет главни непријатељ Запада. Опет се чују неке ратне трубе, тако се руска вакцина негира. Практично је иста технологија руске и оксфордске вакцине и схватам то удруживање као начин да Руси уђу на тржиште“.

https://t.co/50yzSL2wWW?amp=1

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

5€ 10€ 20€ 50€ 100€ PayPal PostNet

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

Извор: B92, TV PRVA

Ознаке: 

Članak indeksiran 09. 02. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me