Muškarci, provjerite hranite li tuđe dijete!!!

Izvor/medij: Aura
Ocjena: Prikriveno oglašavanje
Raskrinkano u:  “Žena tri u jedan - Vidi, pomaže, štiti”: Prikriveno oglašavanje “magijskih usluga” na portalu “Aura”

“Kad god se jave prvi pijetli, đavoli i šejtani se povlače, demoni liježu, a dobri duh čovjekov osjeti smiraj” – zabilježio je pisac Džemaludin Alić, u jednoj od svojih knjiga. Džemaludin je inače Zeničanin, rođen u mjestu Tetovo, kao i ja – započinje svoju ispovijest Maida Skorupan, četrdesetogodišnjajinja kojoj je smiraj podarila iscjeliteljka Kada Radetinac. Pročitajte njenu kratku ispovijest.

– Ono što bih ja imala kazati, moglo bi komotno u knjigu stati, ali nemam ni želje da vam sve pripovijedam niti da se osvrćem na jezivu prošlost.

 

– Godinama unazad sam živjela u kući punoj duhova. Isprva sam mislila da vrata, prozori i drugi namještaj – pucketaju od dotrajalost. Onda su me počeli napadati neki glasovi, mutirani. Kao iz bunara da su dopirali? Nevidljive ruke su me grabile i štipale po svu noć. Nisam znala šta se dešava, mislila sam da ludim.. krila sam od drugih, strahujući da me ne smjeste u ludnicu. Tek sa svanućem, moji su problemi nestajali. A onda sam pročitala u jednoj od Alićevih knjiga tu rečenicu i ona mi je bila putokaz, smjernica. Pomislila sam, pa možda i ja imam posla sa demonima. Kada je to potvrdila. Uz njenu vodu i zaštitne medaljone, demoni su se povukli, a ja saznala kako mi je rođena sestra napakovala magiju. Neka je stid i ovog i onog svijeta, a Kadi nek’ je na čast, slavu i dug i berićetan život jer me izvukla iz kandži ludila – ispričala je Maida. Osim borbe s demonima, Maida se suočila i sa gubitkom sina, kojeg je magija “nagovorila” da leđa okrene vlastitoj majci.

– To i jeste bio primarni cilj moje sestre koja je na ratnoj nozi sa svojom djecom, pa je poželjela isto i meni. Srećom, Kada mi je vratila dijete.

Sarajka Amina B. u braku je bila 15 godina. Prije tri mjeseca okončan je njen brak. Pročitajte i njenu ispovijest.

– Kažu da dok s nekim ne pojedeš kilu soli, ne znaš kakav je. Koliko sam s mužem soli pojela za ovih 15 godina braka, ne znam, ali znam da se ispostavilo da sam živjela sa strancem. Naime, nakon što se aktualizirala priča o piramidama u Visokom, tamo su porasle cijene zemlje i nekretnina. Meni je moj otac u amanet ostavio dosta zemlje. Muž je to mislio prisvojiti. Magijom me umalo u ludnicu ne strpa. Srećom, Kada je prepoznala njegove namjere, zaustavila ga u gramzivoj pohlepi i nakani da me se riješi. Čak sam bila ubijeđena da imam rak, da umirem. Muž je naginjao na tu vodu, nagovarao me da napišem i testament za svaki slučaj. Nakon prvog Kadinog tretmana povraćala sam tintu, a onda sam posve ozdravila i riješila se onog hohštaplera. Ma HVALA velika ovoj čestitoj iscjeliteljki – zabilježili smo i Aminine riječi.

I u narednom broju Aure, iz Kadine arhive istinitih priča, donosimo nevjerovatna iskustva o ljudskim sudbinama koje je “kreirala” magija.

Vremena u kojim živimo:

Zavodu za sudsku medicinu u Banjoj Luci u posljednje tri godine, od kada je počeo s radom, podneseno je na stotine zahtjeva za utvrđivanje očinstva. Skoro u svakom trećem slučaju analiziranog uzorka ustanovljeno je da se ne radi o biološkom ocu djeteta.

To je naša crna i poražavajuća statistika. Morali bi samo znati, svako od nas dakle, imati to na umu, da će žena koja podvali muškarcu tuđe dijete – na onom svijetu goriti u vatri džehenemskoj. Za to nema opravdanja.

Zato ja poručujem muškarcima da dobro paze s kim djecu prave i ako sumnjaju makar imalo – odmah na DNK analizu. Živimo u vremenu u kojem se ne zna ni ko pije ni ko plaća, ni ko kosi ni ko vodu nosi. Imala sam slučaj čovjeka koji je nakon 24 godine braka saznao da djeca nisu njegova jer mu je ljekarski nalaz potvrdio da ne može imati djece uopšte.

Takođe, imala sam nedavno slučaj žene iz Visokog, Zuhre P. Nazvala me i zamolila da je posjetim i samo da joj prođem kroz kafić kojeg godinama posjeduje. Žalila se na opadanje posla, probleme, privatne, poslovne, svakakve. Ni na noge jadna žena nije mogla ustati, godina. Naravno, u pitanju je bila magija, totalna blokada. Snaha im je dolaskom u kuću napakovala i magiju, da bi prvenstveno prikrila da je u brak ušla trudna s drugim muškarcem, a sa istim tim ljubavnikom u braku je izrodila još dvoje djece. Svo vrijeme je varala Zuhrinog sina, i magijom ih držala “ni na nebu ni na zemlji”. Sve ovo i još gore stvari sam ispričala Zuhri, otklonila magiju. Posao je krenuo, sin joj se razveo. Sad me njih dvoje zovu svojom “Hurijom”.

Tokom svoje bogate iscjeliteljske karijere, vjerujte mi, nagledala sam se i naslušala svega i svačega. Prevarenih muževa i žena možda ponajviše. Mnogima je magija pomutila um, pa nisu ni sumnjali u nevjeru bračnih partnera. A ja vam kažem – sumnjajte. Imate puno pravo na to. Provjerite. Ne vodite se onom logikom: Što ne znam, ne boli me”. Niko nema pravo da vas vuče za nos…

Takođe, moramo znati da ovakva podmetanja i laži – ni društvu ne mogu donijeti dobro. Velika kriza se nadvija nad BiH ali i na zemlje u okruženju. Ne volim da dajem mračne i sumorne prognoze, optimista sam, ali ne mogu reći ono što ne vidim, a vidim crno…Svemu tome doprinosi i zlo kojeg je sve više oko nas, a kojeg siju ljudi…

Ovo uzrokuje sterilitet!

Narod je slabo upoznat sa pojmom “razvijeni pupak”. Mnogi ne znaju ni šta to znači. Razvijeni pupak jednako pogađa i muškarce i žene. Kod muškaraca se uglavnom manifestuje u slaboj pokretljivosti spermatozoida i izazivanju sterilnosti.
Ostali simptomi su: jaka bol u stomaku, jak bol u stomaku, crna mreža na očima, nadimanje u stomaku, širenje bola ka želucu, osjećaj gušenja. Osoba tada misli da bol dolazi od želuca.

Doktori vam tu ne mogu pomoći, obratite se meni. Postoje tri metode zavijanja pupka, ja znam sve tri jer mi je to u nasljedstvu ostalo. Bol nestaje već nakon prvog tretmana.

KADA SAVJETUJE

Kako da sačuvate nafaku?

Iz kuće ne smijete ništa davati kad neko dođe na vrata da nešto traži pred mrak ili u toku noći, jer vam ta osoba tad i na taj načiun iz kuće izvlači nafaku

Torbu koju nosite i u kojoj se nalazi novčanik uvijek stavljajte na sto, stolicu ili bilo gdje ali nikad i nikako na pod, jer vam s time nafaka opada. Uvijek na neku visinu – da nafaka naraste.

Evo jedan savjet za, takođe popravljanje nafake. Žene koje zarade svoj prvi novac trebaju ga protljati od kosu i reći: “Koliko imala dlaka na mojoj glavi tako meni bila nafaka i rasla”. Muškarac treba novac protrljati o bradu i reći:

– Kako mi rasle dlake na bradi, tako rasla i moja nafaka!

Po mogućnosti, novac slagati glavom na glavu, papirni, od veće ka manjoj novčanici.

Pri zaradi, novac dobijen (ne zarađen, nego dobijen), tri puta okrenuti oko glave i reći prethodne riječi; muškarci na svoj, a žene na svoj način.

/arhiv Aure/

Članak indeksiran 15. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me