Raskrinkavanje.ba

Srbija danas (.com) → NA HILJADE IZLEČENIH: Ruski profesor tvrdi da ima LEK ZA RAK! (RECEPT)

10.05.2016
Tekst članka

Recept ruskog naučnika Hrise Mermerski mnogi su predstavili kao čudotvorni lek koji je izlečio hiljade ljudi.

- Hrana leči ceo organizam i rak se u takvom organizmu sam povlači - rekao je profesor Hriso Mermerski u svom izlaganju. 

Tajna je u tome da ovaj lek protiv raka čisti krvne sudove, leči srce, oporavlja imuni sistem i čisti jetru i bubrege. Takođe poboljšava funkcionisanje mozga i memorije, sprečava srčane napade i oporavlja one koji su imali srčani ili moždani udar. 

Sastojci:

  • 15 svežih limunova
  • 12 svežih češanja belog luka
  • 1kg domaćeg meda
  • 400g mlade zelene pšenice
  • 400g svežih oraha

 

Pšenica

Foto: Profimedia

 

Priprema mlade zelene pšenice:

Stavite 400g pšenice u staklenu posudu. Prelijte pšenicu vodom i ostavite je da odstoji preko noći. Nakon 10-12 sati, kroz gazu iscedite pšenicu od vode i isperite pa ponovo osušite kroz gazu. 

U činiji ostavite očišćenu pšenicu na 24 sata. Onda ćete dobiti pšenične klice veličine 1-2mm. 

Priprema leka:

U blenderu, zajedno sameljite pšenicu, orahe i očišćene češnje belog luka. Odvojeno sameljite 5 limunova sa korom i pomešajte sa prethodnom smesom. Od preostalih 10 limunova, samo iscedite sok i pomešajte sa ostatkom dok ne dobijete homogenu smesu. 

Dodajte med i mešajte drvenom kašikom, potom prespite u staklenu činiju. Ostavite da stoji 3 dana u frižideru, pa potom počnite sa konzumiranjem. 

Konzumiranje:

Ovaj lek se konzumira 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja. Ako ga koristite kako biste lečili rak, uzimajte jednu do dve kašičice na svaka 2 sata. 

Profesor Mermenski kaže da ovaj recept garantuje zdravlje i dug život i potpun tretman protiv raka, čuvajući svežinu tela, mladost i enegiju. 

- Ovaj proizvod sadrži sve bitne vitamine, minerale, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Stoga poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda koji održavaju telo zdravim i vode do potpunog oporavka od raka - kaže doktor. 

Članak indeksiran 17.12.2019. Zadnji put osvježen 17.12.2019.

Ocijenjeno u analizi