Nakon cijepljenja: "Povećanje za 6.000%"

Izvor/medij: Gloria.tv
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Lažna vijest Dezinformacija
Raskrinkano u: Vakcinacija protiv Covid-19 nije dovela do povećanja broja pobačaja

-

 

"Samo u SAD-u vidjeli smo gotovo 6.000% povećanog broja pobačaja" otkako je započeo program cijepljenja protiv Covida-19.

Dr. Sherry Tenpenny, liječnica osteopatije, certificirana za tri medicinske specijalnosti, obavijestila je o tome u nedavnom videozapisu (slijed u nastavku).

Tisuće žena širom svijeta izvješćuju o poremećenim menstrualnim ciklusima nakon primanja cjepiva protiv Covida.

Vlada Velike Britanije prikupila je više od 2.200 izvještaja o reproduktivnim poremećajima nakon primjene cjepiva AstraZenece i Pfizera, uključujući prekomjerno ili odsutno menstrualno krvarenje, neobične bolove u dojkama, odgođenu menstruaciju, krvarenje iz rodnice, pobačaje i mrtvorođenu djecu.

Nacionalni informativni centar o cjepivima (Nvic.org) opisuje mnoge slučajeve poput slučaja trudne liječnice iz Kalifornije (40) koja je primila cjepivo Pfizera, što se pokazalo "smrtonosnim ishodom za dijete" koje je 6 dana kasnije mrtvorođeno u 18. tjednu.

Oligarsi žestoko progone Tenpenny zbog kritičkog ispitivanja dokaza o cjepivu. Morala je otkazati putovanje u Australiju 2015. godine nakon što su sva mjesta na kojima je trebala održati govor otkazala njene govore, a nakon pritiska režimskih medija. Facebook ju je isključio u prosincu 2020. godine. Službeno, zapadni režimi cenzuru smatraju nečim "lošim".

#newsBhfrnwlzyk
 

Članak indeksiran 11. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me