Raskrinkavanje.ba

Avaz → Nakon slijetanja na Mjesec Armstrong je vidio nešto užasno, poslao je poruku koju je NASA cenzurirala

24.06.2018
Tekst članka

Iako prije zvuči kao znanstveno-fantastični scenarij za film, sve se više govori o brojnim tajnim izvještajima i transkriptima između glavnog NASA-inog centra i astronauta na Mjesecu.

Zanimljivi detalji o tome s čime su se astronauti navodno suočili na Mjesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga koji je nastao na jednom na NASA-inom simpoziju.

 

Tako u tom intervju profesor ispituje Armstronga što se stvarno tamo dogodilo, na što mu astronaut odgovara: "Bilo je nevjerovatno… naravno, oduvijek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mjesecu.

Na profesorov upit kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong odgovara: Ne smijem ulaziti u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i prijeteći".

U tajnim izjveštajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apollo astronauti zapravo suočili s izvanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Mjeseca.

 

"Nil Armstrong prenio je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta promatrala nakon što su sletjeli na Mjesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurirala".

Prema riječima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su izvanzemaljci bili prisutni na Mjesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namjerno cenzurirala informacije u cilju sprječavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

Članak indeksiran 01.09.2018. Zadnji put osvježen 03.09.2018.

Ocijenjeno u analizi