Nana Fata Orlović poručila iz bolnice: “Bradate spodobe koje mi urlaju i pišaju ispred kuće će ZAPAMTITI SVOGA BOGA čim izađem..”

Izvor/medij: Dobar Dan
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Anonimni portali iskoristili hospitalizaciju Fate Orlović za lov na klikove

Nakon rušnja crkve, nana Fata nije mogla ni zamisliti da će na tom istom mjestu dolaziti alkoholizirani momci koji su pjevali rodoljubive pjesme i ljubili zemlju gdje je crkva sagrađena. Ona nije mogla to da trpi pa je nakon 2 dana završila u bolnici.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ona je u bolnici već jednom bila zbog istog razloga, a glasnogovornica UKC-a govori da je njeno stanje za sada u redu. I sama Fata Orlović je odlučila da se oglasi, pa je rekla da je niko neće otjerati sa ognjišta, i da se nagledala u ratu bradatih spoboda, koji su joj smakli i muža.

Obećala da će joj inat proraditi, i da će u inat svima ostati na tom mjestu, jer ako je preživjela 1992. godinu, preživjet će i ovo danas. Gradonačelnik Bratunca je pokrenuo inicijativu za pokretanje izgradnje memorijalnog centra u sred Bratunca, kao kompenzaciju za srušenu crkvu. Tema oko rušenja crkve će sigurno još dugo biti aktuelna.

Članak indeksiran 12. 06. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me