Raskrinkavanje.ba

Vaš glas → NANA FATA ORLOVIĆ PORUČILA IZ BOLNICE: “BRADATE SPODOBE KOJE MI URLAJU I PIŠAJU ISRED KUĆE ĆE ZAPAMTITI SVOGA BOGA ČIM IZAĐEM..”

10.06.2021
Tekst članka

FATA ORLOVIĆ I RUŠENJE BESPRAVNO IZGRAĐENE CRKVE U NJENOM DVORIŠTU JE DEFINITIVNO OBUZEO SVE BALKANSKE MEDIJE, A DRUŠTVENE MREŽE SU IZGORJELE POSLIJE NJENE IZJAVE JUTROS SAM POPILA NAJSLAĐU KAFU KAKO VIŠE NEMA CRKVE U MOM DVORIŠTU.

Cijeli proces je izazvao veliku pompu u medijima, a opet su se uzburkali neki stari duhovi iz devedesetih godina prošlog vijeka. Nije ni bila svjesna da će već prvu noć pred njenu kuću dolaziti mladići u alkoholiziranom stanju koji su pjevali četničke pjesme i koji su ljubili zemlju na kojoj je bila sagrađena crkva, uz miuziku koja je treštala iz auta.

Sadržaj se nastavlja nako oglasa

Sve to ona je trpila dva dana, kada joj je pozlilo i onda je završila u UKCu Tuzla.

Moramo podsjetiti da je ona na ovoj klinici bila još u martu mjesecu prošle godine zbog istog problema, a sada joj se situacija opet iskomplikovala od silnog stresa u prethodnim danima. Kako je glasogovornica UKC Tuzla kazala za medije, njeno stanje je trenutno stabilno, a oglasila se i sama Fata Orlović, koja je kazala da je niko neće otjerati sa njenog ognjišta, a bradatih spodoba se nagledala tokom rata i oni su joj ustvari i ubili muža.

Obećala je da će u njoj da proradi inat i definitivno će da u inat svima ostane na svom ognjištu, zbog toga što, ako je preživjela 1992. godinu, preživjeće i ovo danas. Gradonačelnik Bratunca je isto tako pokrenuo incijativu za izgradnju memorijalnog centra u sred Bratunca, kao kompenzaciju za crkvu koja je srušena. Očigledno je ad ćemo i u narednom periodu imati dosta afera koje su vezane za rušenje ove crkve.

Članak indeksiran 12.06.2021. Zadnji put osvježen 12.06.2021.

Ocijenjeno u analizi